2021-03-09 07:59:19

Braithwaite: Barca bliver fremstillet forkert

Barcelona bliver fremstillet som en trup med problembørn, men det er langt fra sandheden, mener danske Martin Braithwaite.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Barcelona har været igennem en kaotisk periode som klub, hvilket det nylige præsidentvalg i klubben gerne skal sætte en stopper for.

Truppen er dog trods kaos meget sammentømret, og der er slet ikke problemer iblandt spillerne, som medierne ellers antyder, siger Martin Braithwaite.

- I medierne bliver vi fremstillet som en trup, der er sindssygt svære at have med at gøre og har problemer. Men det er overhovedet ikke sådan, det er, siger Braithwaite til TV3 Sport.

Artiklen fortsætter efter billedet

La Liga -Braithwaite: Barca bliver fremstillet forkert
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix

- Vi har sindssygt god holdånd, og et hold med tumult i omklædningsrummet ville ikke kunne gøre de ting, vi har gjort. Det viser, hvordan vi står sammen og har en fantastisk sammentømret trup.

Braithwaite roser også Lionel Messi for at være helt nede på jorden.

- Når du kender ham og er tæt på, kan du se, at han bare er én af drengene. Han er helt stille og rolig og helt nede på jorden. Han kan lide at have det sjovt, og han vil bare spille fodbold, fordi han elsker det, siger danskeren.

Joan Laporta vandt søndag præsidentvalget i Barcelona og kan dermed se frem til sin anden periode i spidsen for klubben.

7 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0