2022-09-20 12:40:28

Braithwaite om Barca-mobning: Spillere bliver ofte hængt ud

Martin Braithwaite åbner op om sommerens Barcelona-exit, hvor landsholdsspilleren i en periode blev hængt ud af klubbens fans.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Nations L. A - 5. runde

FT

KRO

2 - 1

DAN

- Jeg bryder mig ikke om spillere, som forsøger at tale sig ud af kontrakter. Men jeg bryder mig heller ikke om klubber, som forsøger at gøre det samme med nogle kontrakter, som de selv har indgået med spillere. 

Sådan lød det fra Kasper Hjulmand, da landstræneren i forbindelse med den seneste landsholdsudtagelse satte ord på Martin Braithwaites sommer-exit i Barcelona.

31-årige Braithwaite erklærer sig enig med Hjulmand, da han før tirsdagens landsholdstræning åbner op om bruddet med Barcelona. 

- Sådan er det desværre, og det har Kasper (Hjulmand, red.) selvfølgelig ret i. 

- Vi spillere bliver ofte hængt ud af klubbens fans, når spillere en gang imellem vil tvinge transfers igennem, fordi der er nogle spillere, der gør nogle ting, som fansene ikke er enige i. 

- Men når klubben gerne vil have en spiller videre, skal det foregå på samme måde, men fodbold er en sjov verden, siger Braithwaite. 

Artiklen fortsætter efter billedet

UEFA Nations League A -Braithwaite om Barca-mobning: Spillere bliver ofte hængt ud
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Barcelonas behandling af Braithwaite blev tidligere på sommeren kritiseret af Spillerforeningens formand Michael Sahl Hansen, der mente, at klubbens håndtering landsholdsangriberen kunne sidestilles med en form for mobning og chikane.

Braithwaite selv fortæller, at han ikke tager tingene på den måde, men den tidligere Esbjerg-angriber understreger, at man skal tænke på folks mentale helbred.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg vil selvfølgelig gerne sige tak for Spillerforeningens støtte. Tog jeg det som mobning? Det ved jeg ikke. Jeg tager ikke tingene på den der måde, men selvfølgelig lever vi i en verden, hvor man skal tænke på folks mentale helbred. 

- Men i stedet for at sludre om de her ting, vil jeg hellere være et forbillede for folk, fordi der er børn i skoler og folk på arbejdspladser, der bliver udsat for nogle ting, og det handler om at have redskaberne til at håndtere den slags, siger angriberen.

Slutteligt sætter Martin Braithwaite en streg under, at han ikke følte sig presset ud i Barcelona.

- Nej, det følte jeg ikke. Jeg vidste i lang tid, at jeg skulle videre, for jeg ville gerne spille fodbold, lyder det fra landsholdsspilleren.

På transfervinduets lukkedag skrev Martin Braithwaite under på en treårig kontrakt i Espanyol, der er lokalrivaler til Barcelona. Læs mere om Braithwaites transfersaga her.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Nations L. A - 5. runde

FT

KRO

2 - 1

DAN

6 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0