2022-02-07 17:14:12

Brasilianer vil vinde CHL med Newcastle

Bruno Guimarâes skiftede i januar-vinduet Lyon ud med pengestærke Newcastle, der kæmper for at undgå nedrykning. Skiftet skete dog ikke på baggrund af et økonomisk motivation. Brasilianeren drømmer om at vinde Champions League i den nordengelske klub.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 24. runde

FT

NEW

3 - 1

EVE

24-årige Bruno Guimarâes har store ambitioner i Newcastle, som han skiftede til fra Lyon i det netop overståede transfervindue.

Han erkender dog, at det først og fremmest handler om at overleve i denne sæson, hvor Newcastle ligger et point under stregen med 17 kampe igen.

Hvis den mission lykkes, så har brasilianeren store drømme for fremtiden. Midtbanespilleren tror nemlig på, at den nordengelske klub kan vinde Champions League i fremtiden.

Artiklen fortsætter efter billedet

Premier League -Brasilianer vil vinde CHL med Newcastle
Foto: Newcastle United

- Vi kan helt sikkert undgå nedrykning. Ellers var jeg ikke kommet her. Med de nye spillere og manageren kan vi helt sikkert blive i Premier League.

- Ejerne var meget tydelige omkring, at det i denne sæson handler om at blive i Premier League. Men i fremtiden er målet at komme med i Champions League og til sidst vinde turneringen, fortæller han under et pressemøde.

Guimarâes kan få debut tirsdag aften, når Newcastle tager i mod Everton på St. James' Park.

Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 24. runde

FT

NEW

3 - 1

EVE

41 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0