2022-06-19 07:00:02

Brentford-dansker på jagt: Har niveau til SL

Gustav Mogensen fik ikke forlænget sin kontrakt med Brentford, og derfor leder han nu efter en ny klub. Her er han åben for meget, hvor den danske Superliga også vil være en mulighed.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

BOR

0 - 2

BRE

21-årige Gustav Mogensen skal på jagt efter en ny klub, efter han ikke har fået forlænget sin kontrakt med Brentford.

Mogensen nåede ikke at få sin debut for Brentfords førstehold, da han i stedet har banket mål ind på B-mandskabet, men det er nu blevet tid til, at han skal spille noget førsteholdsfodbold.

Det fortæller Mogensen til bold.dk.

- Jeg vil gerne et sted hen, hvor der er en god mulighed for spilletid, så jeg kan komme tilbage i omdrejninger. Jeg er åben for lidt af hvert.

- Hvis der kommer en god mulighed, hvor jeg kan se, at det er noget for mig, så slår jeg gerne til og siger ja.

Artiklen fortsætter efter billedet

International -Brentford-dansker på jagt: Har niveau til SL
Foto: Brentford, Ben Strange

- Det skal bare være førsteholdsfodbold. Jeg skal have nogle professionel kampe, det er helt 100. Jeg har ikke besluttet mig endnu, om hvilken liga eller niveau det skal være.

Da Mogensen tilbage i 2019 skiftede til Brentford, kom han fra AGF, og den danske angriber er åben for at vende retur til dansk fodbold. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Hvis jeg skal tilbage til Danmark, så kan jeg sagtens se mig spille i Superligaen. Det føler jeg, at jeg har niveau til, og det havde jeg også, før jeg blev skadet. Men det kommer an på situationen og mulighederne, så det må jeg se på.

- Det trækker ikke i mig nødvendigvis at komme hjem. Jeg er helt klar på at blive i udlandet, så det hele kommer an på, hvad jeg har af muligheder, lyder det fra Gustav Mogensen til bold.dk.

- Jeg havde håbet på Brentford-aftale

Gustav Mogensen er faktisk stadig til at finde hos Brentford, da klubben vil hjælpe ham med hans genoptræning.

Danskeren havde dog håbet på, at de i stedet ville have givet ham en mindre forlængelse.

- Jeg havde da håbet på, at jeg ville få en forlængelse på seks måneder, så jeg kunne nå at komme tilbage og få nogle kampe, så jeg kunne vise mig frem. Men jeg tog det fint.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det var ikke sådan, at jeg havde planlagt, at min tid i Brentford skulle ende. Men det var forventeligt på en eller anden måde. Jeg havde jo tænkt på, at det nok ikke var i Brentford og Premier League, at jeg ville få mit gennembrud.

Mogensen bliver i Brentford over sommeren, så han kan være klar til at give den gas fra august, og det hele ser da også rigtig godt ud for danskeren.

- Det går meget godt. Det går også godt med knæet og genoptræningen. Jeg håber at være tilbage i august rent træningsmæssigt, så det hele er fantastisk, 

- Mit knæ har ikke følt bedre  under hele genoptræningen, så det går rigtig godt, siger Gustav Mogensen til bold.dk.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

BOR

0 - 2

BRE

4 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce