2021-08-04 16:40:00

Brentford-stjerne går imod PL: Vil ikke knæle

Brentford-stjernen Ivan Toney vil ikke knæle i den kommende sæson, som de 20 Premier League-klubber ellers er blevet enige om. Brentford støtter op om topscoreren.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Premier League meddelte tirsdag, at alle 20 klubber var blevet enige om at knæle før kickoff i den kommende sæson som et symbol på kampen mod racisme.

Brentford valgte i sidste sæson at stoppe med at knæle, da de ikke mente, at det gjorde nogen forskel, men klubben er altså solidariske med de 19 andre klubber i næste sæson.

Det gælder dog ikke for topscorer Ivan Toney, der som den eneste Brentford-spiller ikke kommer til at knæle før kampene, oplyser klubben.

Toney udtalte i februar, hvor Brentford droppede at knæle, at spillerne blev brugt som marionetdukker for de øverste chefer.

- Vi er på en måde blevet brugt som marionetdukker efter min mening. Ved at vi knælede, kunne folkene med ansvar i toppen af hierarkiet slappe af, hvilket er ret åndssvagt og virkelig meningsløst. Intet ændrer sig, sagde Toney dengang.

Brentford oplyser, at klubben respekterer, at Ivan Toney vil markere budskabet om anti-diskrimination på anden vis.

- Da vi diskuterede disse spørgsmål, fortalte Ivan Toney os, at han foretrækker ikke at knæle og vil fortsætte med at foretage sit egen personlige statement inden kampe i denne sæson. Brentford FC står fuldstændig bag Ivans beslutning og vil fortsat støtte ham på alle de måder, vi kan, skriver Brentford.

Crystal Palace-angriber Wilfried Zaha var i sidste sæson den første Premier League-spiller til at droppe knælen, da han ikke mente, at det nyttede noget.

24 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
0