2022-06-22 07:06:35

Brøndby-fans udtrykker investor-bekymring

Brøndby-fangrupperingen Alpha har i et åbent brev udtrykt sine bekymringer omkring, at klubben kan være på vej på udenlandske hænder.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

BIF

1 - 1

HIF

- Vi er meget bekymrende over, at kan blive en realitet for vores klub. 

Sådan indledes et åbent brev fra Brøndby-fangrupperingen Alpha, der i kølvandet på rygterne om en amerikansk investor udtrykker sin holdning til, at klubben kan være på vej på udenlandske hænder.

Ekstra Bladet erfarede tirsdag, at den amerikanske investor David Blitzer ligger i førersædet til at købe sig ind i Brøndby IF, og det er netop det, der har fået Alpha til at reagere i det åbne brev, der kan læses på sydsidenbrondby.dk.

Her påpeger fanfraktionen, at det har voldet mere skade en gavn for danske klubber at takke ja til udenlandske investorer.

- Nogle ruineres og udnyttes økonomisk, i andre ødelægges og distanceres forholdet mellem det professionelle setup og lokalmiljøet med bredden.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Brøndby-fans udtrykker investor-bekymring
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

- Andre steder udslettes klubben fuldstændig, når alt fra navn til farver og historie ændres eller fjernes, skriver Alpha.

Alpha henviser i øvrigt til, at de tidligere har ridset en række holdepunkter op i forhold til potentielle nye ejere. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det indebærer blandt andet et ønske om, at Brøndby i overvejende grad er danskejet, mens en potentiel ny ejer heller ikke må have ejerandele i andre fodboldklubber.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

BIF

1 - 1

HIF

67 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce