2022-05-09 10:23:10

Brøndby hjalp FCM: Bedre end FCK-guld

Andreas Bruus synes ikke, det er fedt at hjælpe FCM på vej, men det er trods alt bedre, end at FCK vinder guld, siger Brøndby-backen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Brøndby stak søndag eftermiddag en kæp i hjulet på FC København med en sen scoring til 1-1 i det store derby.

Fordi FCM efterfølgende slog AaB med 2-1, er FCK nu kun et enkelt point foran i guldkampen med tre runder igen, og det betyder også noget for Brøndby at drille ærkerivalerne.

Det fortæller højrebacken Andreas Bruus til TV3 Sport umiddelbart efter kampen.

- Vi scorede til sidst, og det betyder alt for os. Vi brændte også et par store chancer, og jeg synes, det var fuld fortjent, at vi fik udligningen til sidst.

- Som du kan se på fansene, betyder det alt. For os betyder det alting ikke at tabe de her kampe i hvert fald. Når vi ikke kan vinde dem, skal vi ikke tabe dem. Det er så vigtigt, at Greve kom ind og fik scoret, siger Bruus.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Brøndby hjalp FCM: Bedre end FCK-guld
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Betyder det også noget at drille FCK i mesterskabskampen?

- Selvfølgelig gør det det. Begge klubber elsker at drille hinanden. Det betyder lige så meget for os at kunne ødelægge deres guldkamp, som det ville have gjort for dem, hvis det var os. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi synes helt sikkert, det er fedt, at vi kan få lov at drille dem lidt. Ikke fordi vi synes, det er fedt at hjælpe Midtjylland på vej, men det er trods alt bedre, end at FCK vinder guld, siger Bruus til TV3 Sport.

Brøndbys næste opgave er ude mod FC Midtjylland på torsdag, mens FCK får besøg af Silkeborg dagen før.

12 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0