International -Brøndby-talent håber på officiel debut
2016-06-22 19:30:01
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

Brøndby-talent håber på officiel debut

Armend Aslani scorede i Brøndbys 11-1-sejr over Vallensbæk forleden. Den 18-årige offensivspiller håber på officiel debut på klubbens førstehold.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Brøndby åbnede forleden kampkalenderen 2016/17 med en træningskamp mod Vallensbæk. På trods af at Brøndby manglede mange førsteholdsspillere, vandt man så overbevisende som 11-1.

En af de unge der gjorde sig bemærket var Armend Aslani. Den 18-årige offensivspiller blev indskiftet undervejs og kvitterede med en kasse.

Han er selv godt tilfreds med hvordan hans uofficielle debut for Brøndby forløb.

- Det gik fint, jeg er meget tilfreds med min debut. Det var fint at komme ind og score. Niveauet er selvfølgelig højt. Det går hurtigt, man skal virkelig arbejde hårdt og løbe meget, så det er et helt andet niveau, siger Aslani til bold.dk.

Aslani håber i løbet af det kommende års tid at kunne bide sig fast omkring førsteholdet i Brøndby. Målet er en officiel debut.

- Min ambition er at træne mere med på førsteholdet og overbevise trænerteamet om at jeg godt kan følge med. Og så håber jeg på at jeg en dag får min officielle debut

Den unge spiller med albansk-makedonsk baggrund har kontrakt med Brøndby frem til sommeren ‘17, så den kommende sæson er uhyre vigtig.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er et supervigtigt år. Man skal virkelig vise sig frem for at få en professionel kontrakt. Jeg skal arbejde hårdt, udfordre ude på kanten og score flere mål, lyder det.

Armend Aslani har ikke spillet på de danske U-landshold da han endnu ikke har dansk pas. Til gengæld har både det makedonske og albanske forbund henvendt sig med tilbud.

kristian@bold.dk


Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

4 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0