2022-08-10 08:56:14

Brønshøj tilføjer igen Kevin Bechmann Timm i trup

Brønshøj bekræfter på sin hjemmeside, at man har tilføjet den tidligere Superligaspiller Kevin Bechmann Timm til truppen nok engang. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kevin Bechmann Timm har seks Superligakampe på cv'et i karrieren for Esbjerg fB, men nu skal den 33-årige angriber i stedet spille i Danmarksserien. 

Således trækker Timm igen i Brønshøj-trøjen. Det bekræfter klubben på sin hjemmeside i forbindelse med præsentationen af sammenlagt hele seks nye spillere i truppen. 

- Vi har i truppen fået tilgang af en gammel kending - Kevin Bechmann Timm. Han har trænet med i hele opstarten og arbejder stenhårdt på at komme tilbage til sit gamle jeg, fortæller sportschef, Thomas Ibsen, på klubbens hjemmeside. 

Timm har tidligere været i Brønshøj fra 2017 og frem til 2020, hvor det ifølge klubbens hjemmeside blev til imponerende 41 mål i 85 kampe. 

Timm har i løbet af karrieren efter ungdomsfodbold i FC København repræsenteret Esbjerg fB, FC Roskilde, AB, Næstved BK, Brønshøj og Græsrødderne. 

Angriberen har altså særligt gjort sig bemærket i divisionsrækkerne, hvor han kan bryste sig af 92 kampe i 1. division, hvor han ifølge Transfermarkt scorede 11 mål undervejs. 

De andre spillere, der indgår i Brønshøj-truppen som nye ansigter er Casper Neerborg, Otto Dupont, Jannik Mayhöfer, Rasmus Rønne og Simon Vejlgaard. 

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0