2022-11-24 22:34:01

Bruno Fernandes: Ronaldo er bedst under kritik

Bruno Fernandes fastholder, at han stadig er holdkammerater med Cristiano Ronaldo på landsholdet, og at den udskældte angrebsstjerne i øvrigt er bedst under kritik.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 2. runde

FT

POR

2 - 0

URU

Cristiano Ronaldo har gang i en særdeles stormfuld periode i karrierens efterår.

Efter et sønderlemmende kritisk interview med Piers Morgan er han blevet frigjort af sin kontrakt med Manchester United, og han er effektivt persona non grata i den klub, som katapulterede hans karriere til tops i sin tid.

Torsdag var han manden bag 1-0-målet i Portugals medrivende 3-2-sejr over Ghana, og efter kampen gjorde landsmanden og den tidligere holdkammerat i Manchester United status på forfatningen hos verdensstjernen.

Artiklen fortsætter efter billedet

International -Bruno Fernandes: Ronaldo er bedst under kritik
Foto: Hannah Mckay/Reuters/Ritzau Scanpix

- Jeg tror, at han bedst kan lide at arbejde under denne slags kritik, så jeg håber, at I bliver ved med det, for han får det bedste ud af sig selv, når I gør det, sagde Fernandes ifølge The Independent og fortsatte.

- Jeg deler stadig et rum med ham her på landsholdet, og det vigtigste for mig er, at Portugal klarer sig, så godt vi kan i denne turnering. For hvis vi gør det, så bliver Cristiano glad, og så bliver jeg glad, og så er alle i Portugal glade med os.

Cristiano Ronaldo blev med målet til 1-0 den første i historien til at score i fem forskellige VM-slutrunder.

Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 2. runde

FT

POR

2 - 0

URU

3 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0