2022-05-22 19:00:38

Burnley dummede sig: Rykker ud af PL

Newcastle besejrede søndag Burnley med 2-1 og sendte dermed Burnley ned i Championship.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Burnley skulle søndag forsøge at sikre sig endnu en sæson i Premier League, da holdet tog imod Newcastle.

Hjemmeholdet havde før kampen samme antal point som Leeds under stregen, men samtidig en langt bedre målscore, så en sejr ville være nok til overlevelse.

Kampen blev tidligt ramt af et uheld, da Newcastles Joelinton faldt til jorden efter en duel og efter en længevarende behandling måtte køres fra banen.

Newcastle var dog ikke mere rystet, end at holdet kort efter kom i front.

En Burnley-spiller ramte bolden med hånden i eget felt, og fra pletten sendte Callum Wilson bolden i nettet og Newcastle i front.

Derefter var Burnley presset længere frem, men det blev ikke til meget mere end et par halvforkølede forsøg fra distancen i første halvleg.

Efter pausen havde Burnley fortsat svært ved at sætte sig på tingene for alvor, og i stedet gjorde Newcastle ondt værre for hjemmeholdet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Efter en times spil sendte Allan Saint-Maximin sendte en flad bold ind i feltet, hvor Callum Wilson igen viste skarphed og sendte bolden i mål til 2-0.

Burnley var dermed særdeles presset, men kort efter scoringen kom en reducering, da Maxwell Cornet hamrede bolden i kassen til 1-2.

Mere blev det dog ikke til for Burnley, og da Leeds samtidig vandt 2-1 ude over Brentford, endte Leeds tre point foran Burnley, som må med Watford og Norwich ned i Championship. 

7 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0