League 1 -Bury-anfører til ejer: Du har ødelagt folks liv
2019-08-28 12:14:59
Foto: Getty Images

Bury-anfører til ejer: Du har ødelagt folks liv

Bury-ejer Steve Dale har handlet uansvarligt og ødelagt folks liv, siger en knust anfører Neil Danns i kølvandet på klubbens tvangsnedrykning.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Bury FC er blevet smidt ud af det engelske ligasystem, efter det ikke lykkedes klubben at finde en økonomisk ansvarlig løsning til at køre videre i League One.

Klubbens ejer Steve Dale har før været under beskydning fra blandt andre fans, og nu tager Bury-anfører Neil Danns bladet fra munden.

Danns bliver af Talksport spurgt, om der er noget, han vil sige til Dale, og kaptajnen mener, at ejeren ene mand er skyld i katastrofen.

- Se, hvad du har gjort. Dette skulle aldrig være sket. Hvis du ikke troede på, du kunne føre denne klub videre i en positiv retning, skulle du aldrig have overtaget den, siger Danns til Talksport.

- Du har bogstaveligt talt ødelagt folks liv, for det er dét, som denne fodboldklub betyder for så mange fans.

- Når man ser, hvor knuste fansene er, føler jeg, jeg er nødt til at sige noget. Det er uforståeligt, og jeg kan stadig ikke tro det. Det er sket så pludseligt, og det er utroligt, at en klub med så meget historie bare er væk, siger Danns.

Artiklen fortsætter efter annoncen

C&N Sporting Risk var tæt på at overtage Bury, men trak deres bud tirsdag, fordi 'klubbens komplicerede økonomiske strukturer var for svære at løse'.


Foto: Getty Images

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0