League 1 -Bury revser EFL: Der lå et nyt bud før deadline
2019-08-30 11:21:46
Foto: Getty Images

Bury revser EFL: Der lå et nyt bud før deadline

Bury FC er ikke tilfreds med EFL's kommunikation gennem forløbet, der endte med en tvangsnedrykning. En byder var klar inden deadline, påpeger Bury.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Bury FC blev onsdag kylet ud af det engelske ligasystem af EFL, da klubben ikke nåede at finde en økonomisk holdbar løsning på de seneste mange måneders kaostilstande.

Sky Sports skrev dog forleden, at en gruppe internationale investorer stod klar med små 60 millioner kroner, som ville sikre klubbens eksistens, men EFL vil ikke omstøde deres dom.

Bury meddeler på sin hjemmeside, at buddet fra de potentielle investorer faldt, før deadlinen var nået og kritiserer EFL for sløj kommunikation gennem forløbet.

- Beslutningen blev truffet, til trods for at de var blevet gjort opmærksom på en troværdig ny byder inden tirsdagens deadline klokken 17.

- Det er noget, vi kæmper for at forstå, da den nye byder har bevist markante midler over for EFL – midler, der giver dem mulighed for at overtage, drive og sikre den langsigtede fremtid for Bury FC. Alle i klubben troede på den potentielle nye ejer, og at dette ville have startet en helt ny æra for klubben.

- Den ekstreme mangel på kommunikation fra EFL har efterladt alle involverede i Bury FC forbløffede og forvirrede.

- Som klub forfølger vi stadig andre muligheder, alt afhængig af hvor EFL placerer os. Igen vil vi gentage, at den manglende kommunikation fra EFL har været intet mindre end dyster under hele denne proces.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den nuværende Bury-ejer Steve Dale har opfordret til at få en uvildig undersøgelse af forløbet, og at samtlige EFL-klubber skulle stemme om, hvorvidt klubben skulle smides ud.

Sky Sports skriver fredag, at Bury FC formentlig må starte forfra i North West Counties League.


Foto: Getty Images

3 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0