2022-01-18 23:31:17

Cadiz glippede sejren i stort overtidsdrama

Cadiz troede, de havde sikret sig en overtidssejr over Espanyol, men Raul de Tomas ville det anderledes og sikrede Espanyol 2-2 i sidste sekund.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

La Liga - 21. runde

FT

CAD

2 - 2

ESP

10'
0 1
Manu Morlanes
Mål
54'
1 1
Álvaro Negredo
Mål
90'
2 1
Iván Alejo
Mål
90'
2 2
Raul de Tomas
Mål

Cadiz var i fare for at blive buret inde i bunden af La Liga, så de havde desperat brug for alle tre point i aftenens hjemmekamp mod Espanyol.

Sergio Gonzalez havde første La Liga-opgave i trænersædet for sydspanierne, som sagde farvel til Alvaro Cervera efter syv år i trænersædet i sidste uge.

Han måtte undvære skadede Jens Jønsson, og indledningsvis måtte Gonzalez også konstatere, at det ikke gik meget bedre for ham end forgængeren Cervera.

Bare ti minutter var Espanyol om at komme i front. Sergi Dardar skabte splid i Cadiz-forsvaret med en delikat stikning til Manu Morlanes, som ikke svigtede alene igennem.

Espanyol kunne med den scoring gå til pause, men de havde chancerne til mere i første halvleg. Og de kom til at fortryde, at de ikke tog vare på dem.

Efter 55 minutter faldt udligningen ved veteranen Alvaro Negredo, som satte en lang tå på bolden, da den ved lidt af et tilfælde havnede for hans fødder midt i feltet.

Cadiz var pludselig farligst og jagtede den forløsende 2-1-scoring. Med ti minutter tilbage troede Negredo, at han havde sat den ind, men VAR kom i vejen for angriberens ambitioner om at blive dobbelt målscorer.

Netop som opgøret gik ind i overtiden, kom den vigtige 2-1-scoring til Cadiz. Ivan Alejo slap igennem og tørrede fuldkommen Diego Lopez fra en skrå vinkel, og så troede de fleste, at den første sejr i otte kampe endelig kom i hus.

Men Espanyol ville mere, og i de absolut sidste sekunder af tillægstiden ødelagde gæsterne festen i det sydspanske. Raul de Tomas dukkede op ved målfeltet og styrede akkurat bolden ind til resultatet 2-2- efter en hæsblæsende afslutning.

Med den finale på opgøret er Cadiz fortsat placeret under stregen, hvorfra de har tre point op til Getafe. Espanyol er midterhold.

La Liga -Cadiz glippede sejren i stort overtidsdrama
Foto: Sergio Perez/Reuters/Ritzau Scanpix
Artiklen fortsætter efter indholdet

La Liga - 21. runde

FT

CAD

2 - 2

ESP

10'
0 1
Manu Morlanes
Mål
54'
1 1
Álvaro Negredo
Mål
90'
2 1
Iván Alejo
Mål
90'
2 2
Raul de Tomas
Mål

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0