2021-09-24 15:05:28

Calhanoglu: Jubler hvis jeg scorer mod Milan

Hakan Calhanoglu vil juble mod sin tidligere klub AC Milan, hvis han scorer for Inter, når de to klubber mødes til november.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I sommers lavede Hakan Calhanoglu et opsigtsvækkende skifte, da han tog fra AC Milan til lokalrivalerne fra Inter.

Fire år havde han brugt i den sort-røde del af Milano, men nu var det tid til en ny udfordring for den tyrkiske offensivspiller, hvilket nok ikke faldt i god jord hos AC Milan-fansene.

Ifølge Calhanoglu selv er der dog ikke nogle problemer mellem ham og sin tidligere klubs fans, som han fortæller, at han ofte møder på gaden og får taget billeder sammen med.

- Har de tilgivet mig? Jeg kan sige, at jeg ofte møder Milan-fans, når jeg tager på restaurant med min familie. De beder om at få taget billeder med mig, og de siger, at de elsker mig, siger Calhanoglu ifølge Tutto Mercato Web.

- Jeg har aldrig haft nogen som helst problemer med nogen i Milan, tværtimod har jeg stadig fremragende relationer med alle sammen der.

Til november er der lokalopgør mellem de to klubber, og her ved Calhanoglu allerede godt, hvordan han vil forholde sig, hvis han scorer.

- Milan-derbyet er unikt, spændende. Milans forsvarere kender mig, ligesom jeg kender dem. Det vil ikke blive en fordel, jeg kommer til at skulle arbejde meget. Vil jeg juble i det tilfælde, at jeg scorer? Hvis det sker, vil jeg gøre det som altid, forklarer tyrkeren.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Om Milan-fansene stadig vil have taget billeder med ham efterfølgende i den situation, at han jubler efter en scoring, vil blive spændende at se.

Indtil videre i sæsonen har begge klubber fået en god start med hver 13 point efter fem kampe på henholdsvis anden- og tredjepladsen.

Calhanoglu har startet fire af Serie A-kampene og lavet ét mål og to assists.

5 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0