La Liga -Celta Vigo rykkede over stregen med vigtig sejr
2019-04-20 14:56:50
Foto: Getty Images

Celta Vigo rykkede over stregen med vigtig sejr

Andrew Hjulsager fik de sidste ti minutter på banen, da Celta Vigo besejrede Girona 2-1 i La Liga. Pione Sisto og Mathias Jensen så hele kampen fra bænken.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

La Liga - 33. runde

FT

CEL

2 - 1

GIR

34'
1 0
Iago Aspas
Mål
48'
1 1
Cristian Portu
Mål
69'
2 1
Sofiane Boufal
Mål

Pione Sisto, Mathias Jensen og Andrew Hjulsager måtte alle tage plads på bænken, da Celta Vigo skulle forsøge at spille sig væk fra nedrykningskampen i La Liga.

Danskerklubben lå før opgøret mod Girona under nedrykningsstregen, men kunne med en sejr rykke over dagens modstander, der indtog en plads som nummer 14.

Girona havde inden kampen tabte de forgående fire kampe og var kommet nærmere bundstriden, og Celta Vigo skulle forsøge at udbygge gæsterne dårlige stime.

Celta Vigo havde igen topscorer Iago Aspas med. Efter fem mål i tre kampe havde han karantæne i seneste kamp mod Atletico Madrid, men tiden på tribunen ødelagde ikke hans glimrende målform.

Før pausen var han den eneste spiller, der fandt netmaskerne, da han efter 34 minutter pludselig stod fri i feltet. Det så Sofiane Boufal, der fandt Aspas, som gjorde det til 1-0.

Kort efter pausen kom gæsterne tilbage i kampen, da Portu modtog bolden på kanten af feltet. Han vendte rundt, trykkede af og sendte bolden ind bag Ruben Blanco i kassen. Han kunne juble, men det var kun kortvarigt, før et langtvarigt VAR-drama udspillede sig.

I mere end fem minutter måtte de to hold vente, mens dommeren talte med VAR-rummet og i sidste ende gik ud for at se på skærmen, om der var offside i situationen.

Her vurderede han, at der ikke var noget i vejen med scoringen - og så kunne gæsterne endelig juble.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Efter en times spil havde Maxi Gomez en fin mulighed for at heade gæsterne i front igen, da han kom først på et indlæg. Han sendte dog bolden lige på målmanden.

20 minutter før tid krydrede Sofiane Boufal en flot indsats med et mål. Kantspilleren modtog bolden ude i siden, inden han tog et træk ind i banen og krøllede den flot over i modsatte hjørne.

Andrew Hjulsager blev indskiftet med ti minutter tilbage af kampen, og sammen med resten af Celta Vigo-mandskabet holdt han fast i 2-1-føringen, selv om gæsterne pressede godt på til sidst.

Resultatet betyder, at Celta Vigo hopper over nedrykningsstregen med fem kampe tilbage af La Liga.


Foto: Getty Images
Artiklen fortsætter efter indholdet

La Liga - 33. runde

FT

CEL

2 - 1

GIR

34'
1 0
Iago Aspas
Mål
48'
1 1
Cristian Portu
Mål
69'
2 1
Sofiane Boufal
Mål

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0