2021-12-09 20:20:00

Chamberlain: Holdet har aldrig været bedre

Alex Oxlade-Chamberlain fik for første gang i lang tid 90 minutter på banen, da Liverpool vandt med 2-1 over AC Milan i Champions League. Han roser sit hold til skyerne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Liverpool viser skræmmende styrke for tiden.

Med en masse sejre og seks af slagsen på stribe er mandskabet gået videre med maksimumpoint i Champions League. I Premier League ligger de nummer to med et enkelt point op til Manchester City og har kun tabt en gang i denne sæson.

Holdets form er heller ikke gået Alex Oxlade-Chamberlains næse forbi. Englænderen fik lov til at spille alle 90 minutter, da holdet senest slog AC Milan med 2-1 i Milano.

Artiklen fortsætter efter billedet

International -Chamberlain: Holdet har aldrig været bedre
Foto: Miguel Medina/AFP/Ritzau Scanpix

- For nyligt sagde jeg, at jeg mener, at holdet aldrig har været bedre. Vi er et bedre hold, end vi før har været, siger Oxlade-Chamberlain til Liverpools hjemmeside og tilføjer:

- Det kommer af, at vi har spillet sammen i så mange år, hvor vi også har haft en masse succesfulde stunder. Vi ved, hvad vi skal gøre, og hvilket niveau vi skal ramme.

I de seneste Premier League-kampe mod Everton og Wolverhampton fik den 28-årige midtbanespiller henholdsvis otte og ni minutter på banen, men fik altså lov til at spille en hel kamp, da Liverpool rejste fra Milano med en sejr.

Del dine tanker...

Vi vil gerne høre din mening! Del dine synspunkter med os og de andre bold-læsere og bliv en del af debatten.

Start debatten
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce