2022-05-04 22:32:00

Chelsea-talent glad for Terry-sammenligning

Chelsea-fansene er allerede begyndt at sammenligne Livi Colwill og med legendariske John Terry. Den 19-årige stopper er sætter pris på sammenligningen. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han spiller med nummer 26 på ryggen, er en engelsk midtstopper og han er kommet op gennem Chelseas ungdomsafdeling. For at det ikke skal være løgn, så har Levi Colwill også nøjagtig samme højde som John Terry. 

Lighederne er mange, og det har fået Chelsea-fansene til at sammenligne den 19-årige stopper med klublegenden Terry. 

I denne sæson er Colwill udlejet til Huddersfield, hvor han har imponeret stort i sine 29 kampe for oprykningskandidaterne. 

- Den sammenligning tager jeg gerne. Det er ikke en dårlig ting at blive kaldt ‘den nye John Terry’, siger stopperen til The Athletic. 

- John Terry er en klublegende og leder, han er  en som enhver midterforsvarer i Chelsea bør se op til. En fantastisk fyr og spiller.

Chelsea står med al sandsynlighed over for en sommer med stor udskiftning i den bagerste kæde. Antonio Rüdiger, Andreas Christensen og Cesar Azpilicueta har alle været rygtet væk, derfor skal der nye navne ind. 

Én af de spillere kan meget vel blive Colwill, men det er han slet ikke begyndt at tænke på, fortæller han. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg har ikke rigtig tænkt på, om jeg skal tilbage til Chelsea i næste sæson.

- Lige nu er mit fokus på Huddersfield. Det er det eneste, jeg kan påvirke lige nu. Jeg kommer ikke til at tænke på fremtiden, før denne sæson er forbi. 

Colwill og Huddersfield har sikret sig en plads i play offs, hvor der spilles om den sidste billet til Premier League i næste sæson.

Denne artikel kan ikke kommenteres

annonce
annonce
annonce
annonce
0