2022-01-14 08:57:57

Cifuentes bliver hjemme: Mest menneskelige

Marti Cifuentes skal ikke med AaB på træningslejr. Det er en menneskelig beslutning, fortæller AaB-sportschef Inge Andre Olsen, der fastslår, at Cifuentes lige nu stadig er AaB-træner til 1. marts.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

AaB

0 - 3

SOL

AaB rejser fredag afsted til Malta, hvor der venter en træningslejr, men det bliver uden cheftræner Marti Cifuentes, der har et skifte på plads til svenske Hammarby.

Cifuentes skifter umiddelbart dog først 1. marts på grund af detaljerne omkring den frikøbsklausul, som Hammarby har indløst, og AaB har fortalt, at Cifuentes skal stå for træningen, så længe han er i klubben.

Alligevel er han altså ikke med på træningslejren, og det skyldes en menneskelig beslutning, fortæller sportschef Inge Andre Olsen til bold.dk.

- Vi tog den professionelle kasket af og talte i stedet på et menneskeligt plan. Der har været meget på det seneste, og der har været et stærkt pres på alle, så det var det mest fornuftige med tanke på situationen, at han blev hjemme og tog sig af familien. 

- Han har to små børn, der er syge, og det familiære har jo også ligget bag det, at han skal til Stockholm og Hammarby. Så vi talte sammen og traf den mest fornuftige og menneskelige beslutning med tanke på den situation, som han og vi er i, siger Inge Andre Olsen til bold.dk.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Cifuentes bliver hjemme: Mest menneskelige
Foto: Henning Bagger/Henningbagger/Ritzau Scanpix

Ingen aftale med Hammarby

At Cifuentes bliver hjemme er dog ikke ensbetydende med, at Hammarby har købt Cifuentes fri af den sidste del af kontrakten.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Han er ikke helt færdig i AaB. Der er ikke en aftale med Hammarby endnu. 

- Han er vores cheftræner, men vi må også varetage de menneskelige interesser, og vi ved, han har haft nogle udfordringer, så det er derfor, siger Inge Andre Olsen og tilføjer om den forestående træningslejr:

- Træningslejren har været planlagt længe i detaljer. Staben har været en stor del af det, så derfor tænkte vi, at det sagtens kunne gå, når det også var det rette at gøre.

Mens Marti Cifuentes ikke er med i flyveren mod Malta, så er Hobro-angriberen Kasper Høgh med. AaB er formaliteter fra at købe spilleren fra sommeren 2022, hvilket du kan læse mere om her.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

AaB

0 - 3

SOL

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0