2022-01-25 18:15:01

Cifuentes i Hammarby: Vil ikke spille som City

Efter en periode med rygter er Marti Cifuentes nu endelig landet som cheftræner i Hammarby. Spanieren er inspireret af Manchester City, men mener ikke, at Bajen skal spille som Guardiolas tropper.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

SIR

1 - 3

HAM

Marti Cifuentes sagde 12. januar farvel til AaB og goddag til Hammarby, hvor den spanske træner har fået kontrakt indtil udgangen af 2024.

Efter et par ugers tovtrækning med AaB kunne Cifuentes så endelig tirsdag træne sine nye tropper, og han er glad for at komme i gang med trænergerningen igen.

- Jeg er glad for endelig at være her. Det var en rigtig god træning med en god energi. Jeg kan lide det, jeg ser. Jeg tror, at spillernes potentiale er rigtigt stort, udtalte Cifuentes efter træningen ifølge Fotbollskanalen.

Marti Cifuentes fokuserer på press-spillet, og det fik journalisten til at spørge, om hos hvilke klubber Cifuentes søger inspiration.

Artiklen fortsætter efter billedet

International -Cifuentes i Hammarby: Vil ikke spille som City
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

- Jeg fik det samme spørgsmål i AaB. Der sagde jeg, at jeg godt kan lide, hvordan Manchester City gør det, men så troede alle, at vi ville spille som City, så jeg er påpasselig med at nævnte noget hold nu, fortalte Cifuentes.

Ifølge den 39-årige spanier var det ikke en let beslutning at skifte fra Aalborg til Stockholm.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det var svært, men projektet her er bare rigtig spændende. Det er en god udfordring for mig at prøve at nå toppen af skandinavisk fodbold. Det passer mig rigtig godt, bedyrer Cifuentes.

Cifuentes nåede i sit som cheftræner AaB at stå i spidsen for 40 kampe for nordjyderne. Her blev det til 17 sejre, 10 uafgjorte og 13 nederlag.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

SIR

1 - 3

HAM

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0