2022-06-27 07:04:28

City-boss: Heldigt at Real Madrid vandt CL

Manchester Citys direktør Ferran Soriano mener, at Real Madrid var heldige, da de i den forgangne sæson vandt Champions League. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det kom som lidt af en overraskelse, da Real Madrid i den forgangne sæson kunne løfte Champions League-trofæet. 

Det spanske storhold var i problemer flere gange i turneringen, men det lykkedes dem alligevel at komme hele vejen til finalen, hvor de som bekendt vandt. 

Manchester Citys var et af de hold, der blev sendt ud af turneringen af Real Madrid, da de efter et overtidsdrama tabte i semifinalen. 

Ifølge Manchester Citys direktør, Ferran Soriano, var det rimeligt heldigt, at Real Madrid gik hen og vandt turneringen. 

- Folk snakker om Real Madrids succes i Champions League, og det er helt i orden, men det er fair at sige, at de var heldige. De havde fortjent at tabe til PSG, Chelsea, Manchester City og Liverpool.

- Champions League er ikke vores bærende mål, fordi held også spiller en stor rolle. Det er kun en enkelt kamp, man skal være dårlig, og så bliver man sendt ud. Hvorimod det hold der vinder ligaen, er det bedste hold, og det er det, der motiverer os, fortæller Ferran Soriano ifølge Marca i podcasten Dr. Football. 

Det har endnu ikke lykkes Manchester City at vinde Champions League, selvom de i de seneste år er nået langt i turneringen. 

51 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Seneste nyheder

Seneste nyheder

0