2022-08-13 17:54:42

City kørte Bournemouth over med stensikre 4-0

Manchester City vandt med 4-0 over Bournemouth, der var uden Philip Billing fra start, hjemme på Etihad helt uden problemer. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 2. runde

FT

MCI

4 - 0

BOU

19'
1 0
Ilkay Gündogan
Mål
31'
2 0
Kevin De Bruyne
Mål
37'
3 0
Phil Foden
Mål
79'
4 0
Jefferson Lerma
Selvmål

Manchester City var store favoritter lørdag eftermiddag, da de tog imod oprykkerne fra Bournemouth hjemme på Etihad Stadium. 

Gæsterne var uden deres danske profil Philip Billing på banen fra start, og det kunne han måske nyde en smule lige denne dag, for hans holdkammerater blev kørt over af hjemmeholdet før pausen. 

City i hopla før pausen

Først var det Ilkay Gündogan, der kom på tavlen til 1-0, da han spillede en kvik et-to med norske Erling Haaland og herefter satte bolden sikkert ind i højre side af målet. 

Bagefter var det så Kevin De Bruyne, der fik alt for meget plads i en omstilling og på elegant vis fik en forsvarer ud af balance, hvorefter han med ydersiden i bedste Luka Modric-stil krøllede bolden over i det lange hjørne til 2-0. 

Hjemmeholdet var dog ikke færdige før pausen endnu. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Premier League -City kørte Bournemouth over med stensikre 4-0
Foto: Oli Scarff/AFP/Ritzau Scanpix

Således udbyggede Phil Foden - der tidligt i kampen havde misbrugt en kæmpechance - til 3-0, da han blev spillet igennem Bournemouth-forsvaret af De Bruyne og scorede med indersiden. 

Spil til et mål fortsatte i anden halvleg - men ingen Haaland-mål

Artiklen fortsætter efter annoncen

Efter pausen kom hjemmeholdet igen ud og dikterede løjerne, og en vis nordmand oppe på toppen ville også meget gerne på scoringstavlen. 

Det skulle imidlertid ikke lykkes ham, inden han blev skiftet ud med et kvarter tilbage af kampen, hvilket han nok engang ikke virkede helt fornøjet med. 

Han kunne dog glæde sig over, at hans holdkammerater udbyggede føringen med ti minutter tilbage at spille i.

Joao Cancelo drev gæk med gæsternes forsvar, og til sidst sendte han et fladt indlæg ind tæt foran mål, som Jefferson Lerma kom til at sætte foden på, så bolden gik i eget net. 

4-0 til City som herefter cruisede sejren roligt i land og tilskriver sig en forrygende sæsonstart med seks point i to kampe og en målscore på 6-0. 

Billing kom på banen i anden halvleg. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 2. runde

FT

MCI

4 - 0

BOU

19'
1 0
Ilkay Gündogan
Mål
31'
2 0
Kevin De Bruyne
Mål
37'
3 0
Phil Foden
Mål
79'
4 0
Jefferson Lerma
Selvmål

4 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0