2021-11-03 21:20:45

Corlu efter udsat kamp: Sjovt og specielt

Det var både specielt og sjovt for Rezan Corlu at spille den sidste halve time af det udsatte opgør mod Vendsyssel, der endte 1-1 i NordicBet Ligaen. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 8. runde

FT

VEN

1 - 1

LYN

8'
1 0
Adam Sørensen
Selvmål
21'
1 0
Tiémoko Konaté
Rødt kort
41'
1 1
Marcel Rømer
Mål

Da Vendsyssels Wessam Abou Ali lørdag den 11. september faldt om i en hjemmekamp mod Lyngby blev det hurtigt besluttet at afbryde kampen. 

Onsdag aften blev de resterende 31 minutter spillet, og opgøret blev genoptaget ved stillingen 1-1, men med nordjyderne i undertal, da de fik udvist Tiemoko Konate før afbrydelsen i september. 

Derfor kom Lyngby ganske forventet stormende ud til kampen i jagten på en sejr, men der faldt ingen scoringer i det udsatte opgør, som gæsternes Rezan Corlu kalder meget specielt. 

- Det var specielt at skulle spille sådan en kamp og sætte sig op til den. Jeg synes, vi leverede et rigtigt godt udtryk fra start af, og inden for ti minutter havde vi nærmest tre kæmpe chancer, som vi burde score på. Det eneste, der manglede, var at vi skulle score, siger Corlu til Lyngbys hjemmeside og fortsætter:

Artiklen fortsætter efter billedet

NordicBet Liga -Corlu efter udsat kamp: Sjovt og specielt
Foto: Lyngby

- Vi havde trænet, at vi skulle have den i feltet så tidligt som muligt og så lægge pres på andenboldene. Det synes jeg, vi fik gjort. Vi havde et overtag og leverede det, vi havde trænet.

- Det var meget anderledes. Med 30 minutter igen og dem i undertal så var det bare om at presse på og sætte sig op til det. Vi skulle være klar med genpres og have en masse energi, så det var sjovt at prøve.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Trods pointtabet topper Lyngby NordicBet Ligaen, men med samme antal point som FC Fredericia og FC Helsingør. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 8. runde

FT

VEN

1 - 1

LYN

8'
1 0
Adam Sørensen
Selvmål
21'
1 0
Tiémoko Konaté
Rødt kort
41'
1 1
Marcel Rømer
Mål

3 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0