3F Superliga -Corona-ramt Brøndby-angriber: Jeg var i chok
2020-07-08 13:03:02
Foto: Getty Images

Corona-ramt Brøndby-angriber: Jeg var i chok

Samuel Mraz og Simon Hedlund var chokerede over, at de skulle sidde ude af søndagens nederlag til AaB i Superligaen, da de i sidste uge blev testet positive for Covid-19.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Da Brøndby søndag tabte 0-2 til AaB i 3F Superligaen var det uden angriberne Samuel Mraz og Simon Hedlund, der sad ude af kampen, fordi de i sidste uge blev testet positive for Covid-19.

Brøndby skriver på deres hjemmeside, at de to angribere er tilbage på træningsbanen. For Samuel Mraz kom den positive test som et chok.

- Da jeg fik beskeden, var jeg i chok og ked af det, for det var jo dårlige nyheder for mig. Jeg ville ikke tro på det, men jeg har måttet tage det professionelt, fortæller Samuel Mraz til Brøndbys hjemmeside.

For Brøndbys svenske angriber Simon Hedlund var det også overraskende at modtage nyheden.

- Det var en ret stor forskrækkelse at få nyheden, for jeg havde ingen symptomer. Men det værste var selvfølgelig, at jeg ikke kunne komme ud og træne eller spille kamp med de andre. Det var hårdt at sidde derhjemme og se kampen i søndags, fortæller Simon Hedlund.

Brøndby-angriberne og resten af mandskabet får mulighed for at revanchere weekendens nederlag torsdag, når de tager imod FC Nordsjælland på hjemmebane.


Foto: Getty Images

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0