2022-08-11 12:25:02

Damsgaard kender flere i Brentford: Har lært mig meget

Mikkel Damsgaard kender flere af de spillere, der spiller eller har spillet i Brentford, og de har betydet meget for hans fodboldkarriere. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 2. runde

FT

BRE

4 - 0

MUN

Der er flere spillere i Brentfords omklædningsrum, som Mikkel Damsgaard kender aldeles godt. 

På landsholdet spiller han nemlig sammen med Mathias Jensen og Christan Nørgaard. 

Men især Mathias Jensen og den tidligere Brentford-spiller Emiliano Marcondes har betydet meget for hans karriere. 

- Jeg kender flere fra holdet, og jeg har kendt dem i lang tid. Det er selvfølgelig dejligt, at der er nogle genkendelige ansigter og nogle, man kan tale med. 

- Mathias Jensen og Emiliano Marcondes var nogle af mine ikoner, og jeg har set meget op til dem i FC Nordsjælland, og jeg har lært meget af dem. Det var fedt at få debut i FC Nordsjælland sammen med dem. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Premier League -Damsgaard kender flere i Brentford: Har lært mig meget
Foto: Brentford

- Jeg har lært meget af Mathias Jensen, og han arbejder virkelig hårdt. Det har lært mig utroligt meget, da vi stod og øvede vores skud efter træning i FC Nordsjælland. Han var meget vigtig for mig. 

- Jeg har også haft en frisparkstræning med Emiliano Marcondes, hvor han lærte mig at sparke frispark, fortæller Damsgaard til Brentfords YouTube-kanal. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Brentford-træner Thomas Frank er også gode venner med landstræner Kasper Hjulmand, der har haft en kæmpe betydning for Damsgaard. 

- Kasper Hjulmand er den træner, der har lært mig allermest. Jeg har ham som træner på landsholdet, men jeg har også haft ham i FC Nordsjælland. Han har været en stor del af min karriere, og han har trænet mig længe, fortæller han. 

Mikkel Damsgaard kan få debut for Brentford lørdag aften, hvor Christian Eriksen og Manchester United kommer på besøg i London. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 2. runde

FT

BRE

4 - 0

MUN

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0