2022-08-11 07:13:01

Damsgaard om Brentford-skifte: Det perfekte match

Danske Mikkel Damsgaard er netop skiftet til danskerkolonien i Premier League, Brentford, som han kalder det helt perfekte match. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 2. runde

FT

BRE

4 - 0

MUN

Mikkel Damsgaard og Brentford er det perfekte match. 

Det fortæller den danske landsholdsspiller, efter det onsdag blev officielt, at Brentford har købt Damsgaard i italienske Sampdoria. 

Damsgaard har fået en lang kontrakt i Brentford, og gennem samtaler med træner Thomas Frank gik det op for ham, at det var 'meant to be'. 

- Jeg har snakket med Thomas Frank om, hvordan han godt kan lide at spille, og hvordan jeg godt kan lide at spille, så det var nok det perfekte match. Det er dejligt at kunne snakke med ham om fodbold. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Premier League -Damsgaard om Brentford-skifte: Det perfekte match
Foto: Brentford

- Det har været lidt svært i Italien, for det en meget disciplineret måde at spille på. Der er ikke så mange åbner situationer, som man ser her i Premier League, hvor spillet går noget hurtigere. 

- Forsvarsspillere er meget disciplineret i Italien, og de slår en ihjel, hvis man ikke gør sit job. Men det har gjort, at jeg har lært en masse om disciplin og at forsvare, fortæller Mikkel Damsgaard i et interview med Brentfords YouTube-kanal. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Mikkel Damsgaard kan allerede få debut for Brentford på lørdag, hvor de på hjemmebane får besøg af Christian Eriksen og Manchester United. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 2. runde

FT

BRE

4 - 0

MUN

4 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0