2022-08-02 19:46:31

Daniel Aggers tropper nedlagde Bræmer og co.

Skovshoved kæmpede bravt, men i anden halvleg gik det stærkt, da HB Køge vandt med 4-0 i pokalen. En Skovshoved-spiller måtte dog udgå med en grim skade.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Pokalen - 1. runde

FT

SKO

0 - 4

HBK

38'
0 1
Abdul Arshad
Mål
48'
0 2
Nils Priisholm
Selvmål
58'
0 3
Emilio Simonsen
Mål
60'
0 4
Casper Jørgensen
Mål

Leo Ground (bold.dk): Musikken bragede ud af højtaleren, og der var i den grad pokalstemning i luften.

Skovshoved Idrætspark også kaldet Leo Ground lagde græstæppe til tirsdagens pokalopgør mellem Skovshoved fra Københavnsserien og HB Køge fra NordicBet Ligaen i første runde af hovedturneringen.

Med fra start havde Skovshoved blandt andre de tidligere Superliga-spillere Simon Bræmer og Seejou King, mens Peter Møllers søn Gustav Møller var at finde på bænken. 

Daniel Agger havde derimod valgt at sparre nogle af stamspillerne hos HB Køge. Derfor var hverken Mike Jensen og Pierre Larsen med i kamptruppen til pokalopgøret, men den tidligere Lyngby-spiller Emilio Simonssen var blandt Aggers foretrukne. 

HB Køge var dog stadig storfavorit til at spille sig videre i pokalen.

Efter få minutters spil var favoritten fra HB Køge ved at spille sig igennem til en fin mulighed, men Oliver Lassen sendte bolden til målspark.

Udeholdet pressede Københavnsserie-mandskabet i bund i kampens indledning, men Skovshoved kæmpede bravt. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Pokalen -Daniel Aggers tropper nedlagde Bræmer og co.
Foto: Anders Jensen

Efter otte minutters spil testede Lukas Blazek HB Køge-keeperen Frederik Mehder, men målmanden fik reddet. 

Generelt var det dog NordicBet Liga-mandskab, der var tættest på føringsmålet i kampens første kvarter. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der var optræk til en stor chance, men Oscar Buchs føring blev ramt af Skovshoved-forsvaret. 

Simon Bræmer var god til at styre Skovshoved-tropperne, og han var et aktiv for hjemmeholdet i angrebet, mens han også leverede fint forsvarsspil.

HB Køge var meget tæt på at bringe sig i spidsen efter 22 minutter, da Casper Jørgensen med et lumsk skud var ved at passere Victor Smedsrud i Skovshoved-målet, men skuddet sneg sig forbi.

Skovshoveds Kenneth Thinter forsøgte sig lidt optimistisk fra distancen, da kampuret rundede 30 minutter, men skuddet svævede forbi krydset.

Abdul Samad Shahzad Arshad udfordrede i nærheden af Skovshoved-feltet ti minutter før pausen, og Effiong Nsungusi Junior fik hovedet en smule på, men indlægget fortsatte, og chancen løb ud i sandet.

Minuttet efter leverede Smedsrud en kæmpe redning for Skovshoved, da Effiong Nsungusi Junior bragede mod kassen. Det var første halvlegs klart største chance indtil videre. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den gik dog ikke længere for Skovshoved efter 39 minutter, da HB Køge bragte sig i spidsen. Abdul Samad Shahzad Arshad leverede et finurligt skud på kanten af feltet, og han placerede bolden flot over det fjerneste hjørne til 1-0.

Lige efter var Nsungusi Junior millimeter fra at bringe HB Køge på 2-0, men skuddet gik forbi. 

Første halvleg endte med 1-0 til HB Køge.

HB Køge satte tempo på

Anden halvleg var knap startet, da HB Køge bragte sig foran med 2-0. Efter et hjørnespark var en Skovshoved-spiller uheldig med at få sendt bolden i eget net efter 49 minutter.

HB Køge sad igen på begivenhederne fra anden halvlegs start, og NordicBet Liga-holdet var igen tæt på at bringe sig foran med 3-0, men Skovshoved stod imod. 

Skovshoved var millimeter fra at bringe sig tilbage i opgøret, da Gustav Vedsted Therkildsen forsøgte at overliste Frederik Mehder i HB Køge-målet, men det finurlige skud ramte overliggeren. 

Therkildsen testede igen Mehder kort tid efter, men HB Køge-keeperen klarede skuddet. 

Det blev dog 3-0 til HB Køge, da Emilio Simonsen fik netmaskerne til at blafre efter 59 minutter. Nu gik det stærkt, da Casper Jørgensen to minutter efter gjorde det hele 4-0. 

Nu skulle Skovshoved passe på, at den ikke løb ind i en snitter.

Københavnsserie-mandskabet gav dog ikke op og kæmpede til det sidste i håbet om at komme på scoringstavlen, men HB Køge var tættere på at komme på 5-0, end Skovshoved var at komme på 1-4.

I kampens slutning udspillede sig en grim episode, da Skovshoved-spiller Frederik Nyholm Rasmussen røg til jorden efter en tackling, og flere tilskuere måtte tage haste på banen for at hjælpe spilleren. En meget voldsom episode, men kampen blev genoptaget efterfølgende. 

Det hele endte med en sejr på 4-0 til HB Køge efter en brav indsats af Skovshoved i specielt første halvleg, og Daniel Agger og co. er dermed klar til anden runde af pokalturneringen. 

En tiltrængt succesoplevelse efter den mindre gode start i NordicBet Ligaen.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Pokalen - 1. runde

FT

SKO

0 - 4

HBK

38'
0 1
Abdul Arshad
Mål
48'
0 2
Nils Priisholm
Selvmål
58'
0 3
Emilio Simonsen
Mål
60'
0 4
Casper Jørgensen
Mål

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0