2022-09-26 20:07:01

Danmark skal undgå stor skuffelse: Det er det sidste skud

Det danske U21-landshold skal tirsdag aften forsøge at spille sig til EM, når de møder Kroatien i playoff-kampen. Landstræner Jesper Sørensen fortæller til bold.dk, at et muligt exit vil være en stor skuffelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

EM U21 - anden finale

FT

DAN

6 - 6

KRO

Tirsdag aften er der meget på spil på Vejle Stadion, når det danske U21-landshold træder ind på græstæppet med de kroatiske gæster.

Det er nemlig returopgøret i playoff-runden om en plads ved EM til næste sommer, som finder sted, og her er det Kroatien, som har de bedste kort på hånden, da de vandt det første opgør med 2-1.

bold.dk tog derfor en snak med landstræner Jesper Sørensen og spurgte om, hvad der talte for, at Danmark ville løbe med EM-billetten tirsdag aften.

- Vi kommer til at være det bedste hold på banen, og så kommer vi til at forvalte vores chancer bedre, end vi gjorde i Kroatien. Vores spillere er godt bekendt med, hvad de kan, og så er de gode og i en rigtig god form. Så de er klar til opgaven.

- Vi skal vinde en hjemmekamp, og det har vi gjort før. Vi er oppe imod en god modstander, som vi har respekt for. Men vi skal angribe kampen, og vi skal gøre det fornuftigt, fordi det kan godt trække ud.

Kan blive en stor skuffelse for Danmark

Artiklen fortsætter efter billedet

EM U21 -Danmark skal undgå stor skuffelse: Det er det sidste skud
Foto: Bo Amstrup/Boamstrup/Ritzau Scanpix

De danske talenter skal nemlig være fokuseret i samtlige 90 minutter, hvis det endda ikke ender med 120 minutter i tilfælde af forlænget spilletid.

Det bliver afgørende, så de undgår de personlige fejl i en kamp, som skal vindes for Danmarks vedkommede.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det fortæller Jesper Sørensen, som mener, at det ville være synd, hvis Danmark ikke var en del af den kommende EM-slutrunde i Rumænien og Georgien.

- Det ville være en stor skuffelse, hvis vi ikke kom med. Det ville det være for os alle sammen, da det jo er vores mål. Vi synes jo selv, at vi har noget at byde ind med, og at vi er et godt hold, så det går vi efter. Det er det sidste skud, og den skal sidde der. 

- Vi ved dog godt, hvad der skal gøres. Vi havde bolden rigtig meget dernede, men jeg synes ikke, at vi fik skabt nok afslutninger. Det skal vi turde gøre noget mere denne gang. Vi skal have lidt flere skud uden for feltet, hvis vi kan komme til det, lyder meldingen fra landstræneren.

Sørensen tilføjer desuden, at han håber at se mange danske fans på Vejle Stadion, da U21-landsholdet har brug for al den støtte, som de kan få fra lægterne.

- Man kan jo få den her fællesskabsoplevelse, som vi også ser med A-landsholdet, hvor alle kan bakke op om et dansk landshold, som kan komme til et EM. Det håber jeg, at vi får at se tirsdag aften, hvor vi også håber på en dansk sejr.

Det er klokken 18.00, at Danmark og Kroatien tørner sammen, og bold.dk vil være til stede på Vejle Stadion.

Artiklen fortsætter efter indholdet

EM U21 - anden finale

FT

DAN

6 - 6

KRO

7 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0