2021-11-17 18:21:49

Dansk back bekræfter: Var tæt på Newcastle

Den danske Birmingham-back Kristian Pedersen fortæller til bold.dk, at han i sommer var tæt på at skifte til Newcastle i Premier League. Pedersen har snart udløb og drømmer fortsat om Premier League.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I sommer var Birmingham-danskeren Kristian Pedersen tæt på at forløse drømmen om et skifte til Premier League.

Efter flere år som bundsolid venstre back for Birmingham med over 130 kampe på fire år havde Pedersen imponeret Steve Bruce, der på det tidspunkt var manager i Newcastle.

Bruce greb knoglen og forsøgte at lokke Birmingham til at sælge Pedersen, og mens det kom tæt på, så lykkedes det ikke i sidste ende.

Det fortæller en ærgerlig Kristian Pedersen til bold.dk.

- Det var tæt på med Newcastle i sommer. Klubben blev ringet op af Steve Bruce, der nu er fyret. Han sagde, han rigtig gerne ville have mig, men det gik ikke op i sidste ende, for der var nogle ting, der skulle lykkes, før enderne kunne mødes, siger han til bold.dk og vil ikke ind på, hvilke detaljer der skulle gå op.

- Det er selvfølgelig ærgerligt, det ikke blev til noget men det er der ikke noget at gøre ved.

Artiklen fortsætter efter billedet

England -Dansk back bekræfter: Var tæt på Newcastle
Foto: Simon Bissett/SIPA/Ritzau Scanpix

- Det havde været en rigtig god mulighed for mig, men ja, det skete ikke, og nu har de så fået nye ejere og har fået andre muskler at spille med, så jeg ved ikke lige, hvor aktuelt det er længere, siger han med henvisning til, at Newcastle er blevet overtaget af blandt andet den saudiarabiske stats investeringsfond.

Newcastle er dog ikke den eneste Premier League-klub, der har vist interesse for Pedersen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Watford har været der tidligere, men det er lang tid siden, men ellers er der altid småinteresse hist og pist, og det er ikke noget, der er blevet konkret, lyder det fra Pedersen.

Kontrakten udløber til sommer: Åben for vinterskifte

Der hersker ikke nogen tvivl om, hvor Kristian Pedersen gerne ser sit næste karriereskridt gå hen.

Det skal være på en højere hylde, og det skal være til Premier League.

Derfor kaster han sig heller ikke hovedkulds ud i at forlænge hans nuværende aftale med Birmingham, som udløber til sommer.

- Vi er i dialog, og de vil gerne forlænge. Jeg er glad for at være her og fokuserer på at gøre det godt for klubben, men nu må vi se, hvad der sker.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg har sat et mål fra start om, at jeg vil i Premier League, og nu har jeg spillet et par år i Championship, hvor jeg har været og stadig er virkelig glad i Birmingham, så jeg føler mig klar og det er min største drøm, siger han og tilføjer, at han ikke står i nogen dårlig situation med kontraktudløb:

- Andre døre åbner sig, når man har kontraktudløb, og særligt når man spiller hver kamp. Jeg har været fast mand i snart fire år, og det åbner nogle døre for mig, og jeg håber, det kan åbne døren til det højeste niveau.

- Det ville også hjælpe mig i forhold til at gøre mig gældende på landsholdet, siger Birmingham-danskeren, der har en A-landskamp på sit CV.

Pedersen kan fra 1. januar frit diskutere en kontrakt med interesserede klubber.

Skal han skifte til vinter kræver det, at en interesseret klub bliver enig med Birmingham om en transfer.

Opstår muligheden, så er Pedersen åben for at skifte i januar, fortæller han til bold.dk.

Pedersen er noteret for 136 kampe i Birmingham, syv mål og seks oplæg. Tidligere i karrieren har han tørnet ud for Union Berlin og HB Køge.

4 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0