Tercera División -Dansk boksangriber prøver lykken i Spanien
2019-01-11 13:31:01
Foto: BS Sports & Media

Dansk boksangriber prøver lykken i Spanien

Den tidligere Superliga-angriber Kenan Hajdarevic er rykket til spansk fodbold, hvor han tørner ud for Atletico Ibanes i den fjerdebedste spanske række - og det er en sjov oplevelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kenan Hajdarevic har spillet Superliga i både SønderjyskE og AC Horsens, men angriberen, der har fået sin opdragelse i AGF, nåede aldrig for alvor at slå sit navn fast i den bedste danske række.

I sommer forlod han FC Fredericia og var egentlig tæt på en aftale i tyske Victoria Köln, men det skifte brød sammen lige på målstregen, og derfor måtte en nedslået Hajdarevic igen på klubjagt.

I oktober lykkedes det ham endelig at få noget på plads, og minsandten om han ikke endte i den fjerdebedste spanske række hos klubben Atletico Ibanes.

- Jeg har en kammerat, som kendte klubbens præsident hernede, og da klubben havde set lidt video af mig, var de interesserede i en aftale, og det var en fed mulighed, så jeg takkede ja, siger Hajdarevic til bold.dk.

Atletico Ibanes spiller som sagt i den fjerdebedste række, og selvom det måske lyder som et lidt spøjst karrierevalg, så er den tidligere Superliga-angriber rigtig godt tilfreds med tilværelsen.

- Jeg kunne ikke gå i mange måneder uden at spille fodbold, så det handlede om at finde et sted, hvor jeg kunne spille, og da jeg fik muligheden, var det bare at gribe den. Jeg er rigtig glad for det indtil videre, siger han.

Han har indtil videre blot spillet nogle få kampe, fordi der gik meget tid med at få spillercertifikatet i orden, og i december blev truppen ramt af en virus, og det udsatte en håndfuld kampe.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kenan Hajdarevic har dog fået et rigtig godt indtryk af den fjerdebedste spanske række.

- Vi er i en stærk gruppe, og jeg må sige, at jeg virkelig er imponeret over kvaliteten hos spillerne. De tekniske evner er virkelig gode. De mangler lidt taktisk forståelse, men der er fandme mange dygtige spillere, selvom det på papiret ikke er så højt niveau.

- Det er et holdspil, men der bliver godt nok taget mange berøringer på bolden. I Danmark blev jeg brugt som boksspiller, som skulle være god at spille bolden op på. Hernede kræver de, at man bare tager fat i bolden og prøver noget individuelt - det kan jeg godt lide, siger han med et grin.

Og selvom det er langt nede i rækkerne, så kan Kenan Hajdarevic sagtens leve af det.

- Der er ikke så mange penge i spansk fodbold, men ejeren af min klub har knaster nok på bankbogen, så jeg får en fin løn - selvom det ikke er noget, jeg bliver rig af.

- Men jeg er faktisk imponeret over, hvor meget de kan give, når det er i den fjerdebedste række. Jeg er rigtig godt tilfreds, og jeg har sådan set ikke rigtig nogen udgifter - der bliver sørget for alt, siger Kenan Hajdarevic, som stille og roligt tager den spanske livsstil til sig.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Man skal lige vænne sig til det, for det er meget anderledes end i Danmark. De holder jo siesta, hvor alt er lukket mellem 14 og 16-17 stykker - det er lidt sjovt, siger han.

Kenan Hajdarevic fortæller, at han nu håber på at få en masse kampe i benene, og at han får scoret nogle mål, så han har noget at vise frem for eventuelle bejlere.

nicolai@bold.dk


Foto: BS Sports & Media

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0