2022-09-22 23:28:14

Dansk taktik overraskede imponeret Kroatien-boss

Kroatiens landstræner Zlatko Dalic var overrasket over Danmarks startopstilling i Zagreb og er imponeret over, at hans mandskab slog Danmark igen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nations L. A - 5. runde

FT

KRO

2 - 1

DAN

49'
1 0
Borna Sosa
Mål
77'
1 1
Christian Eriksen
Mål
79'
2 1
Lovro Majer
Mål

bold.dk i Zagreb.

Kroatien nedlagde torsdag aften Danmark i Nations League og kan efter juni-sejren i Parken dermed notere sig for den anden sejr over Danmark på godt tre måneder.

Landstræner Zlatko Dalic hylder sine spillere for at have nedlagt så stærk en modstander for anden gang på kort tid.

- Jeg vil lykønske spillerne for en stor præstation mod et fremragende dansk hold, sagde Dalic på pressemødet efter kampen.

- Danmark overraskede med tre forsvarsspillere, men vi ændrede på taktikken i pausen ved at rykke Ivan Perisic frem og hive Kovacic lidt længere tilbage. Det gav os en fordel. 

- Danmark er et fremragende hold. De er gode på bolden og stærkt som hold, og det er fantastisk for os at have slået dem to gange på tre måneder.

Første halvleg endte uden scoringer, men efter pausen fik kroaterne hul på bylden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Dalic var imponeret over spillet i anden halvleg.

- Jeg er meget glad for vores aggressivitet. Især i anden halvleg var vi virkelig gode, efter vi kæmpede lidt med det i første halvleg, særligt i slutningen. 

- Nu har vi bragt os selv i en position, hvor vi selv kan afgøre det. Kampen i Parken kan spille ind for os, men vi går efter at afgøre det selv i Østrig, siger Dalic.

Kroatien fører nu gruppen med et enkelt point ned til Danmark et en enkelt runde tilbage. Har skal Kroatien på besøg hos Østrig, mens Danmark møder Frankrig. 

Nations L. A - 5. runde

FT

KRO

2 - 1

DAN

49'
1 0
Borna Sosa
Mål
77'
1 1
Christian Eriksen
Mål
79'
2 1
Lovro Majer
Mål

10 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0