6. Division -Dansker skal spille for 2-3000 i non-League
2019-02-13 17:35:40
Foto: Privatfoto

Dansker skal spille for 2-3000 i non-League

Den 210 centimeter høje danske keeper Simon Bloch Jørgensen har skrevet kontrakt med Dulwich Hamlet fra den sjettebedste engelske række.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den tidligere Frem- og Brønshøj-keeper Simon Bloch Jørgensen har tidligere spillet i de lavere engelske rækker for klubber som Accrington Stanley og Whitehawk, og nu tager han i ny tørn i England.

London-klubben Dulwich Hamlet har således skrevet kontrakt med den 26-årige dansker, der senest har været i Greve, men også tidligere har vist sig frem i blandt andet Viborg og West Ham. 

Dulwich Hamlet præsenterede i sidste uge 210 centimeter høje Jørgensen som 'verdens højeste fodboldspiller', og onsdag fik han så debut i en kamp mod Brentford B i semifinalerne i London Senior Cup.

Brentford B vandt 1-0, og Jørgensen og hans nye holdkammerater kan derfor nu koncentere sig om opgaverne i National League South - den sjettebedste række - hvor de ligger nummer 15 af 22 hold.

Dulwich Hamlet har i denne sæson et tilskuersnit på godt 1500, men til de seneste fem hjemmekampe har der været mellem 2300 og 3100 tilskuere på lægterne.


Foto: Privatfoto

10 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0