2021-04-13 16:33:36

Dansker vil være Wendt-arvtager i Gladbach

Danske Andreas Poulsen håber at få chancen i Gladbach til sommer under den kommende træner Adi Hütter, når Oscar Wendt forlader klubben.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Andreas Poulsen er i øjeblikket udlejet til Austria Wien fra tyske Gladbach, og tirsdag fandt danskeren ud af, hvem hans træner bliver efter sommerferien.

Her forlader Marco Rose nemlig Gladbach for at tage til Dortmund, og ind i stedet kommer Adi Hütter til fra Eintracht Frankfurt.

21-årige Andreas Poulsen glæder sig til sommer og håber, at han kan bide sig fast i startopstillingen i Gladbach.

- Jeg håber, jeg kan bevise mig for den nye træner, når jeg kommer tilbage til Gladbach. Det er mit mål, siger Andreas Poulsen til klubbens hjemmeside.

Artiklen fortsætter efter billedet

Bundesliga -Dansker vil være Wendt-arvtager i Gladbach
Foto: Henning Bagger/Henningbagger/Ritzau Scanpix

- Jeg vil give 100 procent til hver træning, og jeg håber, jeg vil få chancen. Derudover forlader Oscar Wendt jo klubben til sommer efter en lang og vellykket periode.

- Jeg glæder mig til at se holdet igen. Jeg vil gerne have mere erfaring og håber, at jeg kan få så mange kampe som muligt for klubben, siger Poulsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Andreas Poulsen skiftede i sommeren 2018 fra FC Midtjylland til Gladbach, og siden er det blevet til én førsteholdskamp for venstrebacken.

Oscar Wendt skifter til IFK Göteborg til sommer.

4 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0