2022-08-04 08:56:50

Daramy tror på Ajax-fremtid: Intet er kastet i ringen

Mohamed Daramy fortæller, at han fortsat har et mål om at slå igennem i Ajax, selv om han i den kommende sæson er retur i FC København på et lejeophold.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg har ikke kastet noget i ringen.

Sådan lød det fra Mohamed Daramy, da han efter onsdagens FCK-træning forholdte sig til, om returen til FCK skulle ses som et udtryk for, at hans tid i Ajax er forbi.

- Jeg skal bare ud og have spilletid, som jo er planen, når man bliver lejet ud. Jeg har stadig en lang kontrakt i Ajax, så jeg tænker ikke, at jeg skal skifte helt væk fra Ajax. Hvis jeg gjorde det, havde jeg jo bare gjort det.

- Jeg har selvfølgelig stadig planer om at komme tilbage og bevise, at jeg sagtens kan være med i Ajax, fastslog Daramy.

Fortryder intet

Kantspilleren forlod FCK til fordel for Ajax i sommeren 2021, men efter en sæson er han altså vendt hjem til løverne på et lejeophold.

Det får måske nogen til at spekulere i, om skiftet sidste sommer faldt en postgang for tidligt, men sådan ser Daramy ikke på tingene.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det var et helt perfekt tidspunkt. Man kan jo aldrig sige på forhånd, hvordan det bliver. Hvis jeg havde spillet en masse, ville ingen spørge, om det var for tidligt, så jeg fortryder intet. 

- Det har været fedt for mig at være der, og jeg har lært en masse. Jeg er blevet en bedre spiller, fordi jeg har trænet med nogle sindssygt gode spillere, sagde han.

Har du gjort dig nogen tanker om, at danske spillere kan få påklistret et mandat om, at det er uambitiøst at vende til Danmark så hurtigt?

- Nej, altså FCK skal til at spille Champions League, så jeg kan ikke se, hvorfor det skulle være uambitiøst? Det må folk om. Der vil altid være nogen, der siger noget.

- Jeg ved, hvad folk forventer, og det er kun fedt jo. Jeg vil gerne have store forventninger – sådan havde jeg det også sidst, jeg var her. Jeg tager tingene skridt for skridt og bekymrer mig ikke om noget, understregede Daramy.

Lejeaftalen mellem FCK og Ajax gælder for hele den kommende sæson og indeholder ikke nogen købsoption.

6 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
0