2022-10-05 10:33:02

Darwin Nunez: Fatter ikke hvad Klopp siger

Darwin Nunez mener, at Jürgen Klopp er meget tydelig i sin spillestil, men personligt forstår han ikke, hvad Liverpool-manageren siger i team talks.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

CL - 3. runde

FT

LIV

2 - 0

RAN

7'
1 0
Trent Alexander-Arnold
Mål
53'
2 0
Mohamed Salah
Mål på straffe

Liverpool fandt i sommerens transfervindue den store pengepung frem og købte Darwin Nunez for over 500 millioner kroner.

Angriberen fra Uruguay har fået en noget blandet start i Liverpool med to mål i otte kampe og et dumt rødt kort og derfor tre kampes karantæne.

Efter Liverpools 2-0-sejr over Rangers i Champions League blev Nunez spurgt til Jürgen Klopps stil, og her kom det frem, at han ofte har svært ved at forstå manageren.

Artiklen fortsætter efter billedet

CL -Darwin Nunez: Fatter ikke hvad Klopp siger
Foto: Peter Powell/Reuters/Ritzau Scanpix

- Sandheden er, at jeg helt ærligt ikke forstår, når han snakker i team talks. Selvfølgelig spørger jeg mine holdkammerater, for at finde ud af hvad han sagde, men jeg synes, han er meget tydelig omkring spillestilen.

- Han beder os om at gøre de simple ting, ikke være bange og at have selvtillid. Og når vi taber bolden, vil han have os til at sætte modstanderen under pres. Det er, hvad han altid beder os om, siger Darwin Nunez til TNT Sports.

23-årige Nunez har skrevet kontrakt til 2028 i Liverpool.

Artiklen fortsætter efter indholdet

CL - 3. runde

FT

LIV

2 - 0

RAN

7'
1 0
Trent Alexander-Arnold
Mål
53'
2 0
Mohamed Salah
Mål på straffe

18 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0