2020-12-16 21:56:11

David N. efter pokaltriumf: Vi pressede os selv

AGF afgjorde først onsdagens pokalkamp mod Horsens til allersidst, og det var ifølge træner David Nielsen holdets egen skyld.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Pokalen - 4. runde

FT

AGF

1 - 0

ACH

87'
1 0
Frederik Tingager
Mål

Der var spillet 86 minutter i Aarhus før AGF-forsvarer Frederik Tingager steg til vejrs på et hjørnespark og afgjorde onsdagens ottendedelsfinale i pokalturneringen mod et reservespækket Horsens-mandskab.

AGF kom selv til kampen i noget nær stærkeste formation, og træner David Nielsen mener, at det var holdets egen skyld, at sejrsmålet først kom til sidst.

- Vi pressede os selv, men jeg er glad. Jeg synes, vi skulle langt hen, før vi afgjorde det, og vi havde det især svært på banens sidste tredjedel.

- Alligevel havde vi et kæmpe spilovertag, og der var ingen tvivl om, hvilket hold der var bedst. Horsens forsvarede sig godt, og med fem mand i bagkæden blev det svært for os at score, siger Nielsen.

Matchvinder Frederik Tingager erklærer sig enig med sin træner. Han mener derudover, at holdet var bedre end i søndags, hvor AGF ligeledes vandt over Horsens efter et sent dødboldsmål.

Artiklen fortsætter efter billedet

Sydbank Pokalen -David N. efter pokaltriumf: Vi pressede os selv
Foto: Getty Images

- Jeg synes egentlig, det var bedre i dag, og vi var bedre på bolden. Vi havde dog stadig svært ved at skabe chancer og spille på den sidste del af banen, siger han.

Han er også glad for, at kampen ikke gik i forlænget spilletid.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det var en stor forløsning, for det lignede længe, at vi skulle spille ekstra tid, og det havde ikke været godt. Det er altid ekstra forløsende, når man afgør det lige inden 90. minut, siger han.

AGF er med sejren videre til pokalturneringens kvartfinaler, og modstanderens findes efter den sidste ottendedelsfinale mellem FC København og FC Midtjylland torsdag.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Pokalen - 4. runde

FT

AGF

1 - 0

ACH

87'
1 0
Frederik Tingager
Mål

7 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0