2022-06-21 09:49:01

DBU udnævner ny talent- og udviklingschef

Kenneth Heiner-Møller bliver ny talent- og udviklingschef i DBU, han har tidligere været ansvarlig for trænerudviklingen i DBU. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

DBU har valgt at samle udviklingen på spiller- og trænersiden i en ny enhed under samme ledelse. 

Tidligere har Kenneth Heiner-Møller haft ansvaret for trænerudviklingen i DBU, men nu får han også tildelt ansvaret for talentområdet i DBU. 

Med det større ansvarsområde følger også en ny titel som talent- og udviklingschef i DBU. 

- Med Kenneth har vi en leder med meget høj faglighed og respekt, men også en der er dygtig til at arbejde strategisk med at trække de store linjer på tværs af området, lyder det fra fodbolddirektør Peter Møller. 

Ifølge den nye Talent- og Udviklingschef bliver hans opgave at sikre de bedste betingelser for at landsholdene kan vokse.

Artiklen fortsætter efter billedet

International -DBU udnævner ny talent- og udviklingschef
Foto: DBU

- Talentudvikling i Danmark står rigtig stærkt, og den udvikling skal vi sikre har de optimale betingelser for at kunne fortsætte. Min nye rolle ser jeg som en samlende funktion med fokus på at sikre de rigtige synergier omkring udviklingen af spillere og trænere, der skal gavne dansk fodbold lige nu, men også i fremtiden. 

- Vi har allerede et rigtigt stærkt team af medarbejdere med høj faglighed omkring den danske talentudvikling, så min opgave bliver at sikre de bedste betingelser, for at de kan præstere og få landsholdene til at vokse. Vi skal hele tiden bygge på i den retning, som vi gerne vil udvikle dansk fodbold i, afslutter Heiner-Møller. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

51-årige Kenneth Heiner-Møller er allerede startet i sit nye arbejde.  

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0