2021-09-18 16:38:31

Deeney: Spiser hestelort hvis Ronaldo gør det

Birminghams Troy Deeney var klar til at spise hestelort inden en kamp, hvis han fandt ud af, at Cristiano Ronaldo gjorde det samme. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Manchester Uniteds reservekeeper Lee Grant fortalte forleden, at ingen turde røre desserten, efter Cristiano Ronaldo var kommet til klubben. 

Den historie kan du læse HER. 

Tidligere Watford-spiller og nuværende Birmingham-angriber Troy Deeney har en klumme hos The Sun, og han går skridtet videre fra at droppe desserten. Han er nemlig klar til at spise hestelort, hvis det viste sig at være en del af Cristiano Ronaldos kost.

- Jeg ville have gjort det samme (droppet desserten, red.), hvis Ronaldo var blevet en del af mit omklædningsrum. Faktisk, hvis jeg så Ronaldo spise hestlort før en kamp, ville jeg også spise det. 

Artiklen fortsætter efter billedet

England -Deeney: Spiser hestelort hvis Ronaldo gør det
Foto: Birmingham

- Alle ved, hvor godt Ronaldo passer på sig selv. Hvis Ronaldo bliver din holdkammerat, så er det ikke, fordi du forestiller dig, at du bliver så god som ham, men du kommer til at se hans professionalisme og vil gerne kopiere det, for at gøre dig selv så god som muligt. 

- Hvis Ronaldo møder ind til træning klokken otte, så vil jeg møde til træning klokken otte. Hvis han går klokken syv om aftenen, så går jeg klokken syv om aftenen, skriver Troy Deeney. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den 33-årige angriber skiftede denne sommer til Birmingham fra Watford. Indtil videre er det blevet til to kampe og en scoring i den nye klub. 

5 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0