2022-01-13 14:55:00

Divisionshold opruster med hele seks spillere

3. divisionsmandskabet Karlslunde IF har fået tilgang af hele seks spillere, og assistenttræner Jesper Myhrmann siger til LigaBold.dk, at klubben glæder sig over den store tilgang.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Karlslunde IF har haft en vanskelig sæson indtil videre.

I den seneste sæson rykkede Karlslunde IF op fra Danmarksserien til 3. division, men tilværelsen i 3. division har ikke været nem.

Lige nu indtager Karlslunde IF en niendeplads med 17 point efter 17 kampe, og det er kun Herlev, der har færre point end mandskabet.

Holdet kan dog glæde sig over, at hele seks spillere er kommet til klubben. En af de seks spillere er Julius Lip, der har været på kontrakt i HIK og har spillet divisionsfodbold, og Karlslunde-assistent Jesper Myhrmann siger til LigaBold.dk, at han håber, at 24-årige Lip kan være med til at sparke Karlslundes chancer i kassen.

- Vi har ledt lidt efter en angriber mere. Det er jo en af de pladser, hvor vi har været relativt tyndt besat, hvor vi efter aftale med Mark (Mark Moesgaard, red.) fik hevet ham ind i folden igen, efter at han var stoppet på grund af arbejde. 

- Vi har snakket med Julius (Julius Lip, red.), som har været på kontrakt i HIK i noget tid, og han har været skadet. Vi har kendt ham siden, at han spillede i Taastrup i Danmarksserien, og han har spillet i Herlev, hvor han scorede rigtig mange mål.

Artiklen fortsætter efter billedet

3. division -Divisionshold opruster med hele seks spillere
Foto: Karlslunde IF

- Det er en målscorer, og vi forventer, at vi kan holde ham skadefri, så tænker vi, at han skal sparke nogle af de chancer ind, som vi trods alt har lavet. Det er jo ret fortrøstningsfuldt, at vi ikke har været ufarlige til at skabe chancerne, siger Jesper Myhrmann til LigaBold.dk og tilføjer:

- Vi har måske været lidt for ufarlige i forhold til at smide dem det sidste stykke ind i målet. Han ved, hvor målet står, og han befinder sig godt med at være i feltet, så det håber vi, at han kan byde ind med.

Artiklen fortsætter efter annoncen

To andre tilgange er Emil Welcher, der senest har spillet for Køge Nord FC. Han har dog spillet i Karlslunde IF før. Simon Raahave har stor erfaring fra blandt andet divisionsfodbold, og de to midtbanespillere kommer til at forstærke holdet.

- Emil (Emil Welcher, red.) kender vi rigtig godt, og han stoppede hos os i det seneste halvår, da han var blevet far, og han skulle afsætte tid til familien, så han ville have kortere afstand til træning, end der var i Karlslunde. Det er vi en klub, der ikke stiller os i vejen for, men nu er vi så heldige, at vi kan byde ham velkommen tilbage. 

- Det er jo en spiller, som vi forventer kan gå direkte ind i vores spillestil, fordi han kender den til hudløshed. Simon (Simon Raahave, red.) har noget rutine, ballast og erfaring helt tilbage fra ungdomstiden, hvor han har været skolet men også gennem sin divisionstid i Lyngby, HIK og Brønshøj.

- Det bliver spændende, hvordan han falder ind. Han har måske lidt i forhold til spillestilen, hvor han skal finde ud af, hvilken rolle han skal udfylde. Han er jo en midtbanespiller også. Vi har hentet to, da vi også har sagt farvel til Benjamin Laursen, som spillede midtbane, og Emil Moestrup er stadig skadet med knæet.

Kan give konkurrence på målmandspost

Derudover har Karlslunde fået tre unge spillere til klubben i form af målmand Oscar Juhl-Larsen fra Hvidovre U19, forsvarsspiller Christoffer Tabrizi-Birkebæk fra Roskilde KFUM U19 og offensivspilleren Nicklas Bengtson fra Hvidovre U23, der også bliver kaldt for Hvidovres Københavnsserie-hold.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Der er også kommet en ung målmand fra Hvidovres U19-hold (Oscar Juhl-Larsen, red.), som egentlig kunne spille ungdomsfodbold i halvandet år endnu, da han er 18 år. Så han er på alder med de andre reservemålmænd i vores trup, men til gengæld er han én, der måske på den lidt længere bane kan presse sig på i forhold til spilletid og give Patrick (Patrick Christensen, red.) noget mere modspil på træningsbanen. 

- Patrick er jo en rigtig dygtig målmand, men han har måske også haft lidt nemt ved at komme på holdet, da han ikke har været udfordret. Vi håber derfor, at vi kan presse ham nu, så han kan blive endnu bedre, siger Jesper Myhrmann og tilføjer:

- Christoffer (Christoffer Tabrizi-Birkebæk, red.) har spillet ungdomsfodbold i FC Roskilde som noget af det seneste, men så tog han til Roskilde KFUM, og der blev han måske kørt lidt ud på et sidespor, og det kan jo ske. 

- Derfor er han kommet til os, da vi har haft en samtale med ham, og der stillede vi ham et halvt år i sigte. Hvis han er den bedste, så kommer han selvfølgelig til at spille. Han får en lige chance i forhold til det, og så skal han bare vise, at han er klar til at spille seniorfodbold. Han er ikke blevet introduceret alverden til seniorfodbold endnu. Han dækker venstre forsvarsside eller back, fortæller assistenten og tilføjer:

- Bengtson (Nicklas Bengtson, red.) kommer fra Hvidovres Københavnsserie-hold, og han kender Henrik (Henrik Johannesen, red.) lidt fra deres fælles tid i B93. Han stod et sted, hvor han ikke vidste, hvad han skulle. 

- Det meldte han ud relativt tidligt i efterårssæsonen, så han trænede faktisk med i slutningen af sæsonen, og derfor har vi valgt at tage ham ind. Han spiller på de offensive positioner og har et fint venstreben, så det er nogle unge spillere, der skal gøre sig fortjent til noget spilletid.

Stort potentiale

Karlslunde har til gengæld også mistet tre spillere i form af det tidligere Brøndby-talent Benjamin Laursen samt Nickolai BK og Mikkel Bredfeldt. De to sidstnævnte vil højst sandsynligt satse mere på futsal-karrieren, siger Myhrmann.

Med seks tilgange og tre afgange er klubben godt tilfreds indtil videre.

- Med tre spillere mere i truppen er vi blevet bredere, men af de seks spillere, der kommer ind, er der stort potentiale hos mange af dem. Jeg tror, at der er mange, der vil byde sig til i startopstillingen. Måske ikke i den første kamp, men i løbet af halvsæsonen tror jeg, at de vil byde sig til i startopstillingen, siger Jesper Myhrmann til LigaBold.dk.

Karlslunde IF starter forårssæsonen 12. marts mod VSK Aarhus på hjemmebane.

Artiklen er bragt i samarbejde med LigaBold.dk.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0