2022-01-17 15:07:00

Divisionsprofil trods vild interesse: Valgte DS

Den tidligere Jammerbugt-anfører Christian Rye siger til LigaBold.dk, at han har fået ekstremt mange henvendelser fra klubber på divisions- og serieniveau, men han har valgt at tage til Vejgaard i Danmarksserien.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I december 2021 forlod Rye Jammerbugt FC, hvor han var anfører for 1. divisionsmandskabet.

Der har dog været rift om divisionsprofilen.

Christian Rye siger nemlig til LigaBold.dk, at der har været ekstremt mange henvendelser angående ham fra både divisions- og serieklubber, og det glæder ham. Han valgte dog Vejgaard, da det passer bedst i hans hverdag.

- Der har været rigtig, rigtig mange henvendelser, og det har både været på lavere niveau og højere niveau. Jeg havde egentlig sagt til dem alle sammen, at jeg gerne ville et stykke ind i januar og så sætte mig ned at kigge på de alle de henvendelser, som der har været. Der har været ekstremt mange henvendelser, og der har jeg været rigtig glad for at kunne mærke interesse, der har været. 

- Det har været dejligt at vide, men jeg tror hele tiden, at jeg har haft i baghovedet, at Vejgaard har været det oplagte, fordi jeg kender mange derude og ved, hvad de står for, så det passer egentlig meget fint i forhold til min tilgang til fodbold, så det har været lidt specielt at få så mange henvendelser, man det har været fint, siger Christian Rye til LigaBold.dk

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hvilket niveau snakker vi om?

- Det har været nærmest alle rækker fra divisionerne og nedefter, så der har været en hel masse, og der har været fordele og ulemper ved rigtig mange af klubberne. Nu kan jeg få hele pakken og samtidig spille på et godt niveau i Vejgaard, hvor man kan have lidt tid uden for banen, så synes jeg, at Vejgaard har den bedste pakke.

Vil spille Vejgaard tilbage i divisionerne

Rye nævner, at han arbejder meget som advokatfuldmægtig, og det er også grunden til, at han tager det store skridt ned fra 1. division til Danmarksserien.

- Den primære årsag er, at jeg har et fuldtidsjob. For at der kan være tid til det hele, og at jeg kan komme med 100 procent i fodbolden og arbejdet, så har der været behov for at skulle trappe ned. Om det skulle være nu eller til sommer, det har været lidt en balancegang, men det er blevet nu. Så det er jeg rigtig glad for.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Midtbanespilleren kommer med massiv erfaring fra de danske divisioner, og det håber han, at man kan se på Vejgaards spil, når forårets kampe starter op.

- Der er ikke fordi, der vrimler med hundredvis af divisionskampe på Vejgaards hold, så der håber jeg helt sikkert, at jeg kan tilbyde Vejgaard noget erfaring, så jeg kan rykke Vejgaard i en retning, så det bliver en divisionsklub igen. Jeg kan også fornemme på trænerne, at jeg skal være med til at bidrage til, at de unge kan have én at læne sig op ad, men jeg håber også, at der bliver noget mere offensiv, teknisk og boldbesiddende fodbold, som måske har manglet lidt. 

- De har stort set det hele, men de mangler lige lidt i forhold til at kunne blive etableret som en divisionsklub, og det håber jeg, at jeg kan bidrage med. Det er også interessant, siger Christian Rye til LigaBold.dk.

Christian Rye har udover Jammerbugt FC også været en del af Thisted, Vendsyssel og AaB. I 2014 var han AaB-spiller, og klubben vandt både det danske mesterskab og pokalturneringen. Rye fik dog aldrig kampe for AaB i Superligaen.

Ifølge transfermarkt.com er det blevet 29 mål og 11 oplæg i 169 kampe i løbet af karrieren. Han er noteret for fire U-landskampe.

Vejgaard B er nummer tre i Danmarksserien Pulje 4.

Artiklen er bragt i samarbejde med LigaBold.dk.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0