2022-10-26 23:36:35

Doherty om VAR-dom: Har ingen idé om hvad der skete

Tottenhams Matt Doherty forstår stadigvæk ikke hvorfor der blev dømt offside ved Harry Kanes sejrsmål sent i kampen mod Sporting.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

CL - 5. runde

FT

TOT

1 - 1

SCP

22'
0 1
Marcus Edwards
Mål
80'
1 1
Rodrigo Bentancur
Mål

Tre minutter. Så længe gik der rundt regnet fra Harry Kane havde scoret til 2-1 mod Sporting i Champions League til at dommer Danny Makkelie annullerede scoringen ved hjælp af VAR.

Tottenhams spillere var meget uforstående overfor dommerens dom, og Antonio Conte blev endda så rasende, at han blev smidt ud.

Efter kampen blev irske Matt Doherty interviewet af BT Sport. Her gav han udtryk for sin manglende forståelse med VAR-dommen.

- Jeg troede afleveringen var bagudrettet og ramte en forsvarsspiller. Det var en anden fase af spillet. Jeg bliver nødt til at kigge i regelbogen. Nogen af os har ingen idé om hvad der skete, fortalte forsvarsspilleren til BT Sport efter kampen.

Ireren reflekterede også over Tottenhams præstation i kampen, som han mente var under niveau.

Artiklen fortsætter efter billedet

CL -Doherty om VAR-dom: Har ingen idé om hvad der skete
Foto: Tony Obrien/Reuters/Ritzau Scanpix

- Hvis vi skal være ærlige, så spillede vi ikke særligt godt. De lukkede os ned i første halvleg og fortjente deres føring.

- Vi topper gruppen. Det er ikke sådan vi ønskede det efter i aften, men det er stadig i vores egne hænder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg ville ønske jeg vidste, hvorfor vi ikke kan spille godt i 90 minutter. Vi analyserer kampe og træningspas, ser en masse video for at finde ud af hvordan vi kan præstere i 90 minutter og spille som vi gør.

Tottenham topper stadigvæk gruppen, men kan få brug for en sejr i Marseille næste uge, hvis de vil videre i den største europæiske turnering. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

CL - 5. runde

FT

TOT

1 - 1

SCP

22'
0 1
Marcus Edwards
Mål
80'
1 1
Rodrigo Bentancur
Mål

43 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce