2022-06-26 19:36:02

Dortmund-boss: 50+1-reglen skal ikke ændres

Dortmunds direktør og formand for Den Tyske Fodboldliga (DFL), Hans-Joachim Watzke, mener på trods af kritik ikke, at 50+1-reglen skal diskuteres i Tyskland. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

LUN

1 - 3

DOR

- Hvis Bundesligaen ikke overvejer at skrotte 50+1-reglen, vil vi have store problemer med at følge med internationalt i det lange løb. 

Sådan lød ordene fra Bayern Münchens klubpræsident, Uli Hoeness om reglen i Tyskland, der gør, at klubber ikke kan overtages alene af udefrakommende pengeinvestorer, der kan poste penge i klubberne. 

Kritikken er formanden for Den Tyske Fodboldliga og administrerende direktør i Borussia Dortmund, Hans Joachim Watzke, imidlertid uenig i. 

Ifølge ham skal reglen ikke diskuteres, hvilket han også proklamerer, at den ikke vil blive under hans ledelse. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Bundesliga -Dortmund-boss: 50+1-reglen skal ikke ændres
Foto: Leon Kuegeler/Reuters/Ritzau Scanpix

- Der er ingen grund til at diskutere 50+1 mere, fordi så længe jeg er formand for DFL's bestyrelse, vil det ikke blive ændret. Det er 100 procent sikkert, sagde Watzke til BILD am Sonntag og gik herefter i rette med Hoeness' kommentarer. 

- Det er komplet nonsens. Reglen kan forsvares ikke bare med Eintracht Frankfurts succes i Europa League, men også med det faktum, at Champions League blev vundet af Real Madrid - en klar 50+1-klub, hvor selv præsidenten vælges af medlemmerne. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Bundesligaklubber gør et fantastisk arbejde med deres midler. Der er mange investor-drevne klubber, der fortsat ikke har vundet Champions League på trods af deres ubegrænsede rigdom, sagde Watzke. 

Med sidste citat hentydede Dortmund-bossen til PSG og Manchester City, som på trods af deres mange brugte penge fortsat ikke er lykkedes med at løfte trofæet med de store ører - omend det har været tæt på. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

LUN

1 - 3

DOR

9 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce