2022-10-14 12:41:04

DR hyrer folk fra Viaplay og Discovery til VM-dækning

DR hyrer blandt andre Flemming Povlsen, Martin Jørgensen, Per Frimann, Mikkel Bischoff og Lars Jacobsen til dækningen af VM. Se holdet her.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Om fem ugers tid går det løs i Qatar, når verdensmesterskaberne i fodbold 2022 sparkes i gang.

Herhjemme har TV2 og DR tv-rettighederne, og sidstnævnte har fredag løftet sløret for det hold, der skal dække slutrunden.

DR's VM-studie bliver i Folkehuset Absalon i København, hvor Josefine Høgh er vært og får selskab af en række eksperter.

Foruden velkendte DR-ansigter kommer Lars Jacobsen, Flemming Povlsen og Mikkel Bischoff fra Discovery+ til at være eksperter i studiet.

I Qatar har DR to kommentator-par i form af Andreas Kraul og Per Frimann, der kommenterer Danmarks kampe, samt Henrik Liniger og Martin Jørgensen. Både Frimann og Jørgensen er til daglig hos Viaplay.

Artiklen fortsætter efter billedet

VM -DR hyrer folk fra Viaplay og Discovery til VM-dækning
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

DR's egen Francis Dickoh er også på plads i Qatar og vil fungere som ekspert og kommentator.

Desuden vil DR's udlandsredaktion også være til stede i Qatar i form af blandt andre Puk Damsgård, som vil bidrage til dækningen af andre aspekter omkring slutrunden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har sammensat et stærkt hold af værter, eksperter og kommentatorer med tilsammen hundredvis af landskampe bag sig på banen og i kommentatorboksen. De er alle skarpe formidlere af fodbolden og bakkes op af DR´s udenrigskorrespondenter, som har dyb indsigt i mellemøstlige forhold. 

- På den måde kan vi komme hele vejen rundt om et VM, hvor vi håber, der bliver masser af god fodbold og stærke danske resultater, som kan begejstre og rive os med, men hvor der også kommer fokus på de diskussioner, der er forbundet med Qatars værtskab, siger Anders Kern Boje, der er underdirektør i DR med ansvar for sport.

Danmark spiller første kamp ved VM 2022 den 22. november mod Tunesien.

29 kommentarer

Skriv kommentar
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce