2021-05-18 11:00:02

DS-hold kvaste Husum med 12-3: 'Underligt'

Danmarksserie-holdet Karlslunde IF gav Husum Boldklub en stor fodboldlektion, da topholdet vandt med vilde 12-3 i Danmarksserien Pulje 1.

Artiklen fortsætter efter annoncen

At et hold scorer 12 mål i samme kamp er helt uhørt, og specielt når der er tale om fodbold på Danmarksserie-niveau. Ikke desto mindre, så formåede Danmarksserie-holdet Karlslunde IF at få netmaskerne til at blafre hele 12 gange mod Husum Boldklub i Husumparken i Danmarksserien Pulje 1.

Det vilde målorgie endte med en 12-3-sejr til Karlslunde IF. Karlslunde IF-assistenttræner Jesper Myhrmann siger til LigaBold.dk, at det både var meget underligt og lidt absurd at være en del af.

- Det var faktisk lidt svært. Vi var foran 4-0 efter 20 minutter, og man kunne godt mærke på holdet, at det blev en underlig kamp. Det var meget underligt at være med i. 

- Man forventer jo nærmest ikke på noget niveau, at man vinder med sådan et resultat. Det er sådan noget, som hører ungdomsrækkerne til, hvor det ene hold er blevet groft fejlplaceret, siger Jesper Myhrmann til LigaBold.dk og tilføjer:

- Derudover havde vi også noget at spille for, i form af at vores målscore bare kunne blive bedre og bedre, fordi man netop tager målscoreren videre. Så vi havde også et rimelig ærgerrigt hold på banen. Dem, som vi skiftede ind, de ville jo også gerne lave mål.

- Derfor fortsatte det i alle 90 minutter. Normalt vil man måske sige, at når den står 4-0, så er det nok, og modstandere går ned og pakker sig, fordi modstanderen har ikke lyst til at lukke flere mål ind. Det gjorde Husum omvendt heller ikke, holdet fortsatte også bare. De ville også gerne videre, så det var en lille smule spøjst at være med til.

Artiklen fortsætter efter billedet

Danmarksserien -DS-hold kvaste Husum med 12-3: 'Underligt'
Foto: Karlslunde IF

'Hvordan kan det ske?'

En af grundene til, at målene haglede ind, skyldes blandt andet Husums måde at gribe kampen an på, mener assistenten.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Husums målmand havde faktisk et par redninger, inden vi scorede, så jeg vil sige, at vi kom bragende ud, og vi satte os på kampen fra start af. Vi havde bolden næsten hele tiden og lavede angreb, der kom ret langt ned på banen.

- Vi kom hurtigt og nemt til afslutninger, fordi Husum havde svært at løse vores opbygningsspil, og så var Husum samtidig en smule naiv, fordi Husum stadig gerne ville presse i stedet for at pakke sig noget mere, og det lykkedes ikke særligt godt for dem, siger Karlslunde-assistenten.

Assistenten kunne godt fornemme, at Karlslunde-spillerne også var nok forbavsede over kampens udfald. Holdet formåede også at sprede målene ud på mange spillere, blandt andet kom alle fire startende forsvarsspillere på tavlen, og det er helt uhørt.

- Lige efter kampen, der var spillerne selvfølgelig glade, men de var samtidig overraskede og overvældede over at lave 12 mål i en kamp. Alle vores fire forsvarsspillere, der startede ind, lavede mål: 'Hvornår sker det nogensinde?'. Det er helt surrealistisk at forestille sig, at fire startende forsvarsspillere alle sammen laver mål (i en kamp, red.).

- Jeg tænker, at spillerne var forbavsede. Nogle af dem, som der også blev skiftet ud, sad også sådan: 'Hvad er det, der foregår inde på banen? Hvordan kan det ske? Hvor lang tid er der tilbage af kampen? Okay, mangler der stadig 20 minutter af kampen. Det var godt nok voldsomt'. De kom med sådanne små kommentarer, så det var umiddelbart ren forbavselse, vil jeg sige.

Ekstra tro på egne evner

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ifølge Myhrmann var kampens resultat også et bevis på, at Karlslunde IF gerne ville vise noget efter uafgjorte resultater i de foregående kampe mod BSF (Ballerup-Skovlunde Fodbold), Ishøj IF og Tårnby FF.

- Vi havde lige leveret tre uafgjorte kampe op til denne, så vi havde også brug for at vise, at vi stadig kan vinde fodboldkampe, og det var også med til, at resultatet blev, som det blev, fordi vi måske ikke lige havde fået alle de point i kampene op til.

- Vi går da ind til slutspillet med en ekstra tro på egne evner. I stedet for tre uafgjorte, så havde det været bedre at veksle det til én sejr og et nederlag, og så havde vi fået mere ud af det. Så vi går selvfølgelig ind med en genoprettet tro på tingene.

Kampen mod Husum Boldklub var den sidste for Karlslunde IF's vedkommende i Danmarksserien Pulje 1, hvor holdet ender som vinder af puljen med 47 point efter 20 kampe, og mandskabet indkasserede blot et nederlag i puljen. Derfor er selvtilliden i top, inden mandskabet skal ud i oprykningsspillet.

I oprykningsspillet skal Karlslunde IF møde top fire-holdene fra Danmarksserien Pulje 2 både ude og hjemme (otte kampe), og her venter blandt andet kampe mod Herlev IF og LSF. De to bedste hold fra oprykningspuljen rykker op. Det samme gør sig gældende i den anden oprykningspulje, hvor top fire-holdene fra pulje 3 og 4 samles.

- Vi skal møde topholdene nu, og det er nogle hold, som vil levere mere modstand, end det Husum leverede. De er nok også lidt mere afklarede, end Husum var i dette opgør, fordi de har ikke noget imod, at vi har bolden, og at de skal forsvare sig mere. De forsvarer sig også bedre, end hvad vi har været ude for indtil videre, siger assistenten.

Har fastholdt en god stamme

Myhrmann peger på stabiliteten i truppen som en af nøglerne til, at det er gået så godt i denne sæson for mandskabet. Det kan også være en stor fordel for mandskabet, hvis det ender med en oprykning.

- Det er kontinuiteten i vores trup, der gør det. Vi har været gode til at fastholde vores spillere i klubben gennem en længere periode. Nu har jeg selv været i klubben i tre år, og langt de fleste af spillerne har været i klubben i enten to eller tre år og nogle af dem også i endnu længere tid.

- På den måde er der en rimelig fast og god stamme, og spillerne er helt inde i den måde, som vi gerne vil spille fodbold på. Det gør, at vi ikke har så store udsving, og det gør det også nemt at få nye spillere ind i spillestilen, fordi der er nogle andre spillere, som de kan læne sig op ad.

Kan holdets måde at spille på også hjælpe Karlslunde IF, hvis det ender med en oprykning?

- Ja, det tror jeg, at det kan. Mange hold rider jo også på en bølge, indtil de andre hold lærer dem at kende. Den måde, som vi spiller fodbold på, kan også være brugbar i en højere række, end der hvor vi er nu. Nu er det bare op til os at vise, at vi skal være der om ét år, siger Jesper Myhrmann til LigaBold.dk.

Karlslunde IF vandt Danmarksserie Pulje 1 med 47 point. Det var hele ni point foran Frederikssund på andenpladsen.

Artiklen er bragt i samarbejde med LigaBold.dk.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0