2022-01-19 15:00:00

DS-klub får divisionsspiller med Frem-fortid

Tårnby-sportschef Carsten Salomonsson siger til LigaBold.dk, at Tårnby FF igen henter en forstærkning til holdet, da klubben har fået tilgang af Jonas Nørremark, der kommer fra Herlev i 3. division. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der har været gang i tilgangene i Tårnby FF inden forårets kampe i Danmarksserien, hvor Tårnby FF skal forsøge at indhente AB Tårnby i toppen af Danmarksserien Pulje 2.

Nu får Tårnby FF tilgang af endnu en spiller, da Tårnby FF-sportschef Carsten Salomonsson siger til LigaBold.dk, at klubben har sikret sig 25-årige Jonas Nørremark. Nørremark har senest spillet for Herlev i 3. division, og han har i mange år været en del af Frem og spillet divisionskampe for klubben.

Sportschefen håber, at Tårnby FF kan få midtstopperen i gang.

- Han har været en del skadet her i efteråret, men han er fit for fight nu og er startet op, siger Carsten Salomonsson til LigaBold.dk.

Salomonsson mener, at Nørremark har meget fysik, der kan få stor betydning for Danmarksserie-mandskabet. Kontakten til Nørremark er kommet via Tårnby-træner Timos Adraktas.

Artiklen fortsætter efter billedet

Danmark -DS-klub får divisionsspiller med Frem-fortid
Foto: Boldklubben Frem

- Jonas (Jonas Nørremark, red.) er en virkelig fysisk stærk midterforsvarer, og han er også god på bolden.

Vil have flere sponsorer

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sportschefen siger ligeledes, at klubben har indgået et samarbejde med Partners In Sports fra 1. februar, og her blev der ansat to sælgere, der blandt andet skal skaffe flere sponsorer til Tårnby FF.

- Vi får to sælgere på, som skal ud at sælge vores erhvervsnetværk og sponsorater. De skal bygge det hele op. Da vi startede i sommer havde vi 10-14 sponsorer, og nu har vi 65. Vi tager så næste step. En af grundene til, at vi gør det nu, er for at være på forkant, hvis vi forhåbentlig rykker op, så vi er klar til at spille i divisionerne og lave kontrakter.

- Derfor venter vi ikke på at se, om vi rykker og gør noget progressivt. Når mange klubber rykker op, så skal de først til at finde økonomien, og så kan man risikere at ryge ned igen. Derfor gør vi det nu og tager det som en divisionsklub. Vi har også lige fået renoveret omklædningsrummet, så alle spillerne har båse, og vi prøver at køre det mere professionelt, siger Carsten Salomonsson til LigaBold.dk.

Tårnby FF er lige placeret lunt i svinget, man AB Tårnby FF er fire point foran Salomonsson og co. i toppen af puljen inden forårets kampe.

Artiklen er bragt i samarbejde med LigaBold.dk. 

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0