2022-06-19 08:00:02

EfB-boss roser fans efter stor ejer-protest

Esbjerg-direktøren Jens Hammer Sørensen fortæller til bold.dk, at han har stor respekt for den fan-protest, der fandt sted under sæsonens sidste kamp i maj.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Elsker EfB - hader PMG.

Budskabet fra Esbjergs mest inkarnerede fans var klokkeklart i sæsonens sidste kamp mod Jammerbugt FC, der blev spillet den 28. maj på Blue Water Arena.

Her protesterede de hardcore Esbjerg-fans mod klubbens amerikanske ejere fra Pacific Media Group (PMG) ved at vise det førnævnte banner samt 'FUCK PMG'-skilte, inden de udvandrede fra stadion efter 19 minutter og 24 sekunders spil.

Du kan se protesten i videoen, der ligger øverst i artiklen.

Siden da er der gået lidt over tre uger, men Esbjerg-direktøren Jens Hammer Sørensen har ikke glemt fansenes protest. 

Tværtimod roser han Esbjerg-tilhængerne for at levere deres budskab på en ordentlig måde.

Det er sker i et interview med bold.dk.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Fansene betyder meget for vores fodboldklub, og de har ret til at ytre deres utilfredshed. Det gjorde de på en pæn og en sober måde. Det må jeg bare sige, siger han til bold.dk og fortsætter.

- De fik afleveret et budskab, som ingen på stadion eller i fodbold-Danmark er i tvivl om, og det foregik på en ordentlig måde. Det har jeg stor respekt for.

- Man kunne have gjort det på mange åndssvage måder, som havde skadet klubben, men her kunne man virkelig godt mærke, at det var fans, der tænkte på Esbjerg, og det må jeg bare sige, at jeg har stor respekt for, lyder det fra Hammer.

Gør I noget for at tage imod buskabet og vise, at I gør noget ved det?

- Det er jo ikke helt op til mig. Noget af det, de gerne ville, var jo at skifte ejerskab, og det er jo ikke rigtigt op til mig, kan man sige, siger han.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hvad har ejerne sagt til det?

- De har også noteret sig den her protest.

Har de givet udtryk for, at de vil prøve at gøre noget ved fansenes utilfredshed?

- Ja, altså jeg har hele tiden sagt, at vi meget gerne vil i dialog med vores fans. Vi vil holde møder med dem, og vi tager dem alvorligt. Det er vigtigt for mig at sige, lyder det fra Esbjerg-direktøren.

Jens Hammer Sørensen understreger slutteligt, at de amerikanske ejere fortsat har en målsætning om at føre Esbjerg tilbage i 3F Superligaen, hvor de ønsker at etablere den vestjyske klub som en fast bestanddel.

13 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0