2022-06-18 19:00:02

EfB-chef om 2. div: En tipskupon fra 70'erne

Esbjerg fB's administrerende direktør Jens Hammer Sørensen mener, at 2. division i den kommende sæson ligner en tipskupon fra 1970'erne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det skal ikke klinge hult.

Det fastslår Jens Hammer Sørensen, da han i et interview med bold.dk fortæller, at Esbjerg fB virkelig har respekt for den udfordring, der venter klubben i 2. division.

Esbjerg-direktøren peger på, at klubberne i den kommende sæson af 2. division vækker minder om en gammel tipskupon fra 1970'erne.

- Vi har virkelig respekt for 2. division. Det ligner jo lidt en tipskupon fra 1970'erne med store klubber som HIK, AB, B.93, Kolding og Esbjerg. Bare for at nævne et par stykker, siger han til bold.dk og fortsætter.

- Der er også Aarhus Fremad, Thisted og Skive. Det bliver svært. Altså det bliver virkelig en svær opgave, så vi kan ikke bare sælge alle vores spillere og regne med, at vi rykker op med et akademihold. Så kommer vi til at tro om igen, siger han.

Salg er ikke et krav

Jens Hammer Sørensen har tidligere fortalt til bold.dk, den økonomiske forskel på at spille i 1. og 2. division er enorm. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Dengang eksemplificerede Esbjerg-direktøren det ved at fortælle, at man i 1. division spiller om cirka 56 millioner kroner i TV-penge, mens der i 2. division er i omegnen af seks millioner kroner at kæmpe om.

Men selv om nedrykningen er, som Jens Hammer Sørensen selv beskrev det, en økonomisk bet af dimensioner for Esbjerg, afviser direktøren, at spillersalg er en absolut nødvendighed denne sommer.

- Mange fodboldklubber lever jo i dag af at købe og sælge spillere. Lige nu er vi i en situation, hvor vi kigger ind i, at vi får færre indtægter, fordi vi spiller 2. division. Det siger sig selv, siger han og fortsætter. 

- Der vil spillersalg være en del af strategien, men det vil det også fremadrettet - uanset hvilken række, vi spiller i, siger han.

Er det ekstra vigtigt at få lavet et salg eller to for jer grundet nedrykningen? 

- Nej, det er det ikke, siger Jens Hammer Sørensen.

Esbjerg-direktøren har tidligere fortalt til bold.dk, at klubben er parate til at sælge midtbaneprofilen Mads Larsen, hvis det rette bud kommer. Det kan du læse mere om her.

13 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0