1. Division -EfB-forsvarer før brag: Kun oprykning tæller
2020-10-03 07:30:01
Foto: Getty Images

EfB-forsvarer før brag: Kun oprykning tæller

Esbjerg skal kunne stå for presset i toppen af 1. division, for kun oprykning tæller for klubben i denne sæson, fastslår forsvarer Jeppe Brinch før topbraget mod Viborg.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Esbjerg har klart meldt ud, at de skal tilbage i 3F Superligaen i første hug, men der er mange klubber i 1. division, der har store ambitioner.

Esbjerg-truppen kan og skal dog kunne stå for det pres, det medfører at melde klart ud, siger forsvarer Jeppe Brinch.

- Alle ved, hvilke ambitioner vi har. Det er kun oprykning, der tæller for os. Selvfølgelig lægger det pres på, men det skal vi kunne klare, siger Brinch til bold.dk.

- Det har vi også vist med den start, vi har fået. Alle ved, at det er et fælles mål, og der skal gerne være pres på udefra i så stor en klub som Esbjerg.

- Det er kun positivt, at omverdenen også forventer, at Esbjerg skal ligge i Superligaen. Før var vi inde i en negativ spiral, men nu er det rart, at der er positive forventninger til os.

Bliver først afgjort til allersidst
Mange klubber drømmer om oprykning, og det bliver derfor en vanvittig sæson, spår Brinch.

- Det må være årtiets bedste 1. division. Der er sindssygt mange klubber, der har store ambitioner, og som lægger kræfter både økonomisk og sportsligt.

- Det bliver virkelig spændende, og jeg tror ikke, det bliver afgjort før sidste spillerunde, hvem der tager de sjove pladser.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Lørdag brager Esbjerg ind i topholdet Viborg, og der kan godt komme nerver på hos begge hold, tror Brinch.

- Viborg har fået en fornuftig start og er et af de hold, vi forventer, skal ligge med helt i toppen til sidst, så det vil være rart at sætte de andre hold under pres med en sejr.

- Kampen kommer nok til at bære præg af, at det er en topkamp med lidt nerver og frem og tilbage på banen.

- Hvis vi finder vores bedste spil frem, skal vi nok også kunne gøre ondt på Viborg. Det er jeg overbevist om, siger Brinch.

Kampen mellem Esbjerg og Viborg fløjtes i gang klokken 15.00.


Foto: Getty Images

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0