2021-07-30 15:06:43

EfB-lejesvend om Hyballa: Intet at klage over

Patrick Schmidt, som Esbjerg har lejet hos Barnsley, har intet at klage over vedrørende Peter Hyballa, og derfor har han ikke skrevet under på det famøse brev fra spillertruppen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der er store problemer i Esbjerg i denne tid, hvor sagen om cheftræner Peter Hyballa dag efter dag får et nyt kapitel.

Den tyske cheftræner er blevet upopulær, da han angiveligt har afstraffet spillere fysisk og psykisk, og derfor valgte 21 spillere at gå sammen og skrive et åbent brev til ledelsen vedrørende problemerne.

Blandt de 21 navne stod der dog ikke Patrick Schmidt. Angriberen, som er på leje fra Barnsley, anede faktisk ikke, at Esbjerg-truppen havde holdt et møde, hvor der skulle opstå enighed om brevet.

Han var nemlig ikke blevet inviteret, og det var måske meget godt, da Schmidt ikke ville have skrevet under på brevet, fortæller han i et interview med JydskeVestkysten.

Artiklen fortsætter efter billedet

NordicBet Liga -EfB-lejesvend om Hyballa: Intet at klage over
Foto: Esbjerg

I samme interview slår han også fast, at han er tilfreds med, hvordan Hyballa har været i hans tid i klubben.

- Ja, det er jeg, jeg har intet at klage over. Men hør her, jeg kan jo ikke sige noget om, hvad andre har oplevet, og de skal reagere, som de synes, de skal, men jeg kan bare sige, at jeg ikke har oplevet noget af det, der er blevet klaget over, udtaler Patrick Schmidt til JydskeVestkysten.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Anfører Mads Larsen valgte at skrive under på spillertruppens brev, og det er Peter Hyballa meget skuffet over, som I kan læse mere om her.

95 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0