2022-10-04 16:54:45

Efter afvisning: FCK fortsætter med Fan Village

Københavns kommune har valgt ikke at godkende en byggetilladelse til en udvidet Fan Village for FC København, og derfor vil københavnerne fortsætte med deres nuværende setup foran Parken.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

CL - 3. runde

FT

MCI

5 - 0

FCK

FC København havde ellers et ønske om at få udvidet deres Fan Village ude foran Parken, så der også kunne komme telte og hoppeborg, men det afviste Københavns kommunes udvalg for Teknik og miljø mandag.

Det er dog ikke ensbetydende med, at de mange københavnerne ikke kan møde op i Fan Village før lørdagens kamp, da FCK har valgt at fortsætte med det hidtidige setup.

Her er der blandt andet forskellige food trucks og toiletter, som ikke kræver en byggetilladelse, som det er tilfældet med telte og hoppeborg.

- Vi tager naturligvis beslutningen til efterretning og vil derfor forsat opstille vores mobile Fan Village setup, som vi har gjort siden marts. 

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Efter afvisning: FCK fortsætter med Fan Village
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

- Det betyder, at der ikke kommer hoppeborg og telt, men fans vil stadig kunne købe mad og drikke på vanlig vis og der vil også være en række aktiviteter til de yngste F.C. Københavnere, som ikke kræver særlig tilladelse, udtaler FCK-direktør Jacob Lauesen til klubbens hjemmeside.

Jacob Lauesen tilføjer desuden, at de er klar på et samarbejde om at finde en ny placering for et udvidet Fan Village, men indtil da vil det være det gamle setup, som FCK-fans kan nyde inden kampene i Parken.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Og det er altså allerede på lørdag, når topholdet fra FC Nordsjælland gæster Parken.

Artiklen fortsætter efter indholdet

CL - 3. runde

FT

MCI

5 - 0

FCK

24 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0